Stress- en Burn-out

Stress- en Burn-out · 10. april 2021
Hoe kom ik uit die eindeloze piekercirkel
Heb het lef! om eens anders naar de situaties en de wereld te kijken. Tuurlijk mag je klagen maar of dat nou zo succesvol gaat worden voor al die rimpels op je dakpan? ‘Klagen is negatieve feedback geven op een situatie, zonder de intentie die te willen veranderen’ Ben je klaar om je tijd en energie te besteden aan dat waar je wel invloed op hebt?*
Stress- en Burn-out · 21. maart 2021
Ik voel me moe en lusteloos, hoe krijg ik meer energie?
Ik voel me moe en lusteloos, hoe krijg ik meer energie? Hoe zorg je voor meer energiegevers en stop je met de zuigtabletten om je heen. Risico nemen om groots te mogen leven!
Stress- en Burn-out · 04. februari 2021
wc-valuatie
Profiteer van de natuurlijk rustmomenten die op een dag voorkomen. Bijvoorbeeld de momenten dat je op de WC zit. Gebruik die tijd om even tot rust te komen, je gedrag te evalueren, aandacht te besteden aan stres signalen en rustig te ademen.
Stress- en Burn-out · 27. januari 2021
Are you tokking to me?
De kippenkuur daar was ik wel aan toe. Even wat rust en ritme vinden in deze chaos tijden. Ook weer genieten van wat extra slaap, mega gezond voor lijf, leden, jezelf en je partner. Check dan dit kippenvoer voor het slapen gaan.
Stress- en Burn-out · 17. december 2020
Even tot hier…Durf Nee te zeggen
Door bewust ja en nee te zeggen maak je nieuwe spelregels voor je leven. Maar waarom doen we dat niet altijd? Waarom zeggen we soms ja als we nee bedoelen?
Stress- en Burn-out · 05. december 2020
Wat is fight flight freeze? Fight, flight en freeze zijn universele reacties op gevaar. Fight flight freeze kan vertaald worden als vechten, vluchten en verstoppen. Niet alleen dieren doen aan fight flight freeze. Ook wij mensen doen aan fight fight freeze. En ons vechten vluchten en verstoppen maakt ons leven er niet beter op.