Team ontwikkeling

Team ontwikkeling · 23. augustus 2023
Succes met je team!
Hoe kan je jezelf positioneren als leidinggevende een teamcoach. Welke vaardigheden laat je dan zien? Want pas als je weet hoe je het moet, weet je wanneer je het goed doet. #simpel
Team ontwikkeling · 29. juli 2023
Simpel teams aansturen
Doordat we niet in simpel geloven, zoeken we het onnodig vaak in moeilijk. De kracht van de eenvoud. Help je team om het simpel en krachtig te houden?
Team ontwikkeling · 12. juni 2023
Ja maar, dat samenwerken moet dat leuk zijn?
Laatst werd ik door het management van een grote organisatie ingehuurd met de vraag of ik de mensen op de werkvloer effectiever & communicatiever kon maken. Twee dagen vaardigheden oefenen, beetje rollenspel en creatieve opdrachten en klaar is kees, dacht men.
Team ontwikkeling · 09. juni 2023
Zooo geen zin in dat team getrut op de hei
Hoe laat jij jouw team beter functioneren? De resultaten moeten wel op orde komen. Als je te vaak genoegen neemt met slechte team-resultaten worden de resultaten vanzelf steeds slechter. Als het tegenzit, heeft een leider vaak de neiging om het probleem zelf op te lossen, in plaats van het team te begeleiden naar de oplossing. Ben je iig lekker druk als leidinggevende;-)
Team ontwikkeling · 06. mei 2023
De kapitein en de bruine broek
Hoe spreek ik iemand aan op zijn gedrag? In het leidinggeven ontkom je er niet aan om soms een lastig gesprek te voeren. Je wilt iets aankaarten wat je is opgevallen en wat je niet bevalt. Om te voorkomen dat de kwaliteit van het gesprek nog meer achteruitgaat of dat het ongewenste gedrag een gewoonte gaat worden, wil je die medewerker hierop aanspreken.
Team ontwikkeling · 14. april 2023
Da's irritant, altijd willen winnen
Wat doe jij als leidinggevende van je team. Ga je voor de winst, de knikkers. Of zijn je mensen en de relaties belangrijk op weg naar succes?
Team ontwikkeling · 20. januari 2023
Verder klunen  of doelen halen?
Want als er te veel doelen lijken te zijn, voelen je mensen zich net een hond waar een bos vlooien op is gesprongen. Ze krijgen overal jeuk, maar weten niet waar ze moeten beginnen met krabben. Hoe ga je ze helpen?
Team ontwikkeling · 13. november 2022
Gun je team een goede knokpartij!
Gun je het team hun worsteling, hun leerproces? Niks mis mee om dit te ondergaan als team, er sterker uitkomen samen. Dat is het motto!
Team ontwikkeling · 29. september 2022
Vol gas gaan en durven remmen!
Hoe blijf je actief en in de doe-stand staan met je team zonder om te vallen?! Een meditatierots in de kantoortuin zetten of samen aan de slag?!
Team ontwikkeling · 24. augustus 2022
Het Vouten Festival
Tegenslag hoort bij het leven. Er creatief en krachtig mee omgaan is steeds opnieuw een uitdaging. Maar tegenslagen kunnen ook zeer waardevol zijn, want juist in moeilijke tijden wordt er een beroep gedaan op de ongekende vermogens van het team en van jou.

Meer weergeven