Team ontwikkeling

Team ontwikkeling · 06. mei 2023
De kapitein en de bruine broek
Hoe spreek ik iemand aan op zijn gedrag? In het leidinggeven ontkom je er niet aan om soms een lastig gesprek te voeren. Je wilt iets aankaarten wat je is opgevallen en wat je niet bevalt. Om te voorkomen dat de kwaliteit van het gesprek nog meer achteruitgaat of dat het ongewenste gedrag een gewoonte gaat worden, wil je die medewerker hierop aanspreken.
Team ontwikkeling · 14. april 2023
Da's irritant, altijd willen winnen
Wat doe jij als leidinggevende van je team. Ga je voor de winst, de knikkers. Of zijn je mensen en de relaties belangrijk op weg naar succes?
Team ontwikkeling · 20. januari 2023
Verder klunen  of doelen halen?
Want als er te veel doelen lijken te zijn, voelen je mensen zich net een hond waar een bos vlooien op is gesprongen. Ze krijgen overal jeuk, maar weten niet waar ze moeten beginnen met krabben. Hoe ga je ze helpen?
Team ontwikkeling · 13. november 2022
Gun je team een goede knokpartij!
Gun je het team hun worsteling, hun leerproces? Niks mis mee om dit te ondergaan als team, er sterker uitkomen samen. Dat is het motto!
Team ontwikkeling · 29. september 2022
Vol gas gaan en durven remmen!
Hoe blijf je actief en in de doe-stand staan met je team zonder om te vallen?! Een meditatierots in de kantoortuin zetten of samen aan de slag?!
Team ontwikkeling · 24. augustus 2022
Het Vouten Festival
Tegenslag hoort bij het leven. Er creatief en krachtig mee omgaan is steeds opnieuw een uitdaging. Maar tegenslagen kunnen ook zeer waardevol zijn, want juist in moeilijke tijden wordt er een beroep gedaan op de ongekende vermogens van het team en van jou.
Team ontwikkeling · 21. juli 2022
Er was eens een mug, een olifant en een ijsberg...
De boven- en onderstroom van het team beter begrijpen!
Team ontwikkeling · 19. juli 2022
Muis in een doolhof
Geen resultaten, geen succesvol team. In deze blog benadrukken we hoe belangrijk Het is om optimale resultaten te bereiken. Daar gaat het uiteindelijk om. Hoe pak je dat aan?
Team ontwikkeling · 24. juni 2022
De trap van boven naar beneden schoonvegen
Het is vaak erg eenzaam aan de top. Wie kun je wanneer vertrouwen? Er spelen veel belangen en je keuzes hebben vaak grote consequenties. Wie kan je vertrouwen?!
Team ontwikkeling · 02. juni 2022
Er was eens een mug, een olifant en een ijsberg...
Een goede leidinggevende (teamcoach) opereert effectief in het hier en de je hebt benoemt en verbindt de adequaat de onder- en bovenstroom. Maar dat is tevens kak lastig. Hoe doe je dat?!

Meer weergeven