Ondernemen · 19. oktober 2020
Ondernemen, is succes nou geluk of gewoon hard werken?
Ondernemen · 12. oktober 2020
Je hebt een geweldig idee, een prachtig businessplan, je website klopt, je organisatie staat en nu blijven ze uit. Klanten. Of ze nemen afscheid, ook zo’n ding om ‘boos’ op te zijn. Maar ja, je zult eerst moeten dienen om te verdienen! Hoe dahaaaaan, Ina?
Focus & Timemanagement · 08. oktober 2020
HOE VAAK PIEKER JE? Gisteren tijdens de Mindful Run kwamen we op het onderwerp. Wat wil jij achter je laten na deze run? Het volle to do lijstje, het mopperen, minder hard werken, de schaamte. Kortom, Pieker Hoofd alert… Wat kan je eraan doen?
team ontwikkeling · 08. oktober 2020
Onze ervaring in de begeleiding van teams ‘met gedoe’ is dat er achter de oppervlakte vaak een heel ander probleem ligt. Het is niet altijd makkelijk dit boven water te krijgen, maar door ‘verder te wroeten’, en als dat nodig is mensen een figuurlijke schop onder hun kont te geven, (door)breken we vaak het ijs.. En dan blijkt dat de meeste teamleden niets liever willen dan meedenken met de organisatie en diens belangen.
Ondernemen · 05. oktober 2020
Zin in een GRATIS ontwikkeladvies?! Uiteindelijk ben je als ondernemer eigenzinnig en rebels genoeg maar naar wie durf jij te luisteren?
Persoonlijk leiderschap · 05. oktober 2020
Wil je gelijk of geluk. Iets wat ik heb geleerd van mijn vader. Want ik wist precies wat ik wilde en ja, ik had vaak gelijk. Mijn vader kwam dan met de op dat moment vervelende zin: “Wil je gelijk of wil je geluk?”
Persoonlijk leiderschap · 03. oktober 2020
Hoe goed ben jij als manager? 13 vragen die dat beantwoorden. De leider van een team zijn met een te korte geduldspier. Je weet het wel, alles draait om communicatie en (voorbeeld)gedrag.
Focus & Timemanagement · 03. oktober 2020
Even eruit, even weg van de drukke agenda, de appjes en vooral op zoek naar wat overzicht, uitzicht op de waan van de dag. Hoe ga jij om met de waan van de dag?
Mindful Run · 29. september 2020
Het is goed voor lijf en leden en die frisse neus kan natuurlijk ook geen kwaad. Maar er zijn méér redenen om eens een lekker potje uit wandelen te gaan.
Ondernemen · 22. september 2020
Wil je een bedrijf starten, maar houden de beren op de weg je tegen? Of ga jij juist voor een volgende stap in je onderneming? Wil je groeien of uitbreiden, maar pieker je over de juiste manier of het goede moment? Wil je af van stress en vermoeidheid en meer balans tussen werk en privé?

Meer weergeven