Persoonlijk leiderschap · 01. maart 2024
Groeipijn
Waarom naar een training gaan? Want wat moet je met een timemanagementtraining als je manager de volgende dag weer in je nek hijgt waarom dat rapport nog steeds niet af is? Wie moet er eigenlijk naar een training?
Stress- en Burn-out · 22. februari 2024
Waarom 'overkomt' je een burn-out?
Pas als je de echte oorzaken van Burn-out weet kun je tot de kern komen, herstellen en weer werken met passie. Je hebt zelf weer de regie!
Stress- en Burn-out · 20. februari 2024
Ben je langdurig overbelast en vermoeid?
Ben je langdurig overbelast en vermoeid? Pas op voor neerwaartse spiraal van chronische stress. Dit begint vaak klein maar met grote gevolgen.
Focus & Timemanagement · 17. februari 2024
De wijsheid van een Mexicaanse visser
Op vakantie gaan als ondernemend mens en de wijsheid ontmoeten.
Persoonlijk leiderschap · 17. februari 2024
Knopen doorhakken
‘Goed leiderschap leidt tot bevlogenheid, trots en eigenaarschap bij medewerkers.’ Leiderschap begint bij jou. En bij niemand anders…
Team ontwikkeling · 15. februari 2024
Zoek de verschillen
Hoe kun je, juist door gebruik te maken van de individuele verschillen, tot een krachtig team komen?
Persoonlijk leiderschap · 13. februari 2024
Met de kalkoen het kerstdiner bespreken
Hoe weet je nou of je het lekker 'doet' als leidinggevende? Durf je om feedback te vragen aan de mensen in je team? Of ploeter je lekker verder....?
Provocatief coachen · 29. januari 2024
Excuus Truus
Excuses verzinnen doen we allemaal! Dat is veel makkelijker dan redenen te bedenken waarom we iets wel zouden moeten doen. Excuses zoals niet genoeg tijd hebben, morgen past het beter in de agenda, ik werd gevraagd voor wat anders of ik weet niet hoe ik dat aan moet pakken. Herkenbaar? Wanneer maak je excuses of zit je vast in je dakpan?
Focus & Timemanagement · 27. januari 2024
Uitstelgedrag gaan uitstellen
Je kan altijd nog op de bank gaan zitten. Hoe ga je uitstelgedrag voorkomen? Want dat kun jij ook, met deze time management tips.
Stress- en Burn-out · 26. januari 2024
Zorg voor wat veerkracht
Herken de signalen van roofbouw. Om roofbouw te herkennen, moet je eerst weten wat het is en hoe het werkt. En hoe voorkom je het?

Meer weergeven