Persoonlijk leiderschap · 01. juni 2023
Hej trut, doe het dan!
Heb je het lef! om jezelf in de spiegel aan te kijken? Blijf je de treurwilg en klaagpony of trek je je eigen plan? Ook al is dat rete spannend?
Persoonlijk leiderschap · 12. mei 2023
Ode aan de sterke vrouw én nergens spijt van hebben
Wat je van een sterke vrouw moet weten. En geheim 2 van een goed leven: Heb nergens spijt van Aan het einde van je leven heb je geen spijt van de risico’s die je hebt genomen. Aan het einde van je leven heb je alleen maar spijt van de kansen die je niet gepakt hebt. Kies de weg die het beste verhaal oplevert en leef alsof je maar weinig tijd hebt.
Horken & Heksen
Relaties & Frustraties Dagelijks ik zie ik in mijn spreekkamer het horkengedrag van de man en de heksen reactie van de vrouw. Hoe krijg je nou een betere relatie zonder frustratie? Opgeven kan altijd nog;-)
Persoonlijk leiderschap · 08. mei 2023
Geen spijt krijgen sukkel!
Spijt is datgene waar we het bangst voor zijn; dat we op ons leven terugkijken en wilden dat we de dingen ander hadden gedaan. Dat je een: 'Had ik maar/ Ik wou dat ik, sukkel' bent geworden.....
Team ontwikkeling · 06. mei 2023
De kapitein en de bruine broek
Hoe spreek ik iemand aan op zijn gedrag? In het leidinggeven ontkom je er niet aan om soms een lastig gesprek te voeren. Je wilt iets aankaarten wat je is opgevallen en wat je niet bevalt. Om te voorkomen dat de kwaliteit van het gesprek nog meer achteruitgaat of dat het ongewenste gedrag een gewoonte gaat worden, wil je die medewerker hierop aanspreken.
Ondernemen · 05. mei 2023
Hongerig blijven en een beetje maf blijven
Hoe blijf je ondernemend in deze te serieuze wereld? Met een appel en een ei jezelf én de ander leiden. EasyPeasy
Focus & Timemanagement · 26. april 2023
Lang zal je leven!
Gordijnen open en zeggen: 'Opstaan, het leven is wat je ervan maakt!'
Stress- en Burn-out · 20. april 2023
Ben jij al terminaal serieus?
Kunnen we ook nog spelen zoals een kind speelt? Dat begint natuurlijk met een andere kijk. Leven, dat is serieus. Het moet bovendien nut hebben, wat we doen. Een kwartiertje voor je uitstaren, wanneer heb je dat voor het laatst gedaan? Zonder op je telefoon te kijken, probeer het maar eens. Speel je mee of blijf je terminaal serieus?
Persoonlijk leiderschap · 15. april 2023
Delegeren kun je leren
Wat kan delegeren opleveren voor jou, de organisatie en de medewerker? Je mag natuurlijk ook druk blijven met het werk van de ander. Up to U!
Team ontwikkeling · 14. april 2023
Da's irritant, altijd willen winnen
Wat doe jij als leidinggevende van je team. Ga je voor de winst, de knikkers. Of zijn je mensen en de relaties belangrijk op weg naar succes?

Meer weergeven