Persoonlijk leiderschap · 26. juli 2024
Allemaal Jaknikkers om je heen
Is iedereen het met je eens? Daar mag je flink de balen van krijgen. Bouw aan een eerlijk, betrokken, ambitieus en lerend team (en organisatie). Als je fouten of problemen te horen krijgt, dan ben je dus een betere leider. Hoe doe je dat?
Talent · 18. juli 2024
Humor als talent
Ook mijn opa W. Mennegat was humorist. Neem het leven wat minder serieus. Maak gebruik van humor. Ook leuk voor de mensen om je heen.
Focus & Timemanagement · 16. juli 2024
Aan het werk in je vakantie!
Hoe ga je het nou anders doen? Vanuit je hangmat de zaken overzien. Blijf ik een droeftoeter of ga ik op zoek naar gezond egoïsme?
Persoonlijk leiderschap · 14. juli 2024
Ben jij bejaard in je eigen Bejaardtehuis Hoofd?
Sommige mensen zijn bejaard in hun eigen Bejaardentehuis Hoofd. Sommigen zijn bejaard (94 jaar) en zijn nog ambitieus. Wie wil jij worden later?
Team ontwikkeling · 13. juli 2024
Een team veranderen op bestelling
Verwacht niet dat je met een aantal simpele trucs een ideaal team kunt smeden. Samenwerken gaat niet vanzelf. Aandacht, zorg en stil staan. Soms geeft dat opluchting, soms is het even slikken. Hoe is dat voor jou?
Persoonlijk leiderschap · 10. juli 2024
Wie ben ik zonder visitekaartje of titel?
Tuulk. Onze professionele identiteit kan soms overheersen in gesprekken. Laten we niet vergeten dat we meer zijn dan alleen ons werk.
Focus & Timemanagement · 22. juni 2024
Mijn kabouter zonder harkje
Het idee achter deze methode is om jezelf niet langer schuldig te voelen over het maken van keuzes die voor jou belangrijk zijn.
Persoonlijk leiderschap · 22. juni 2024
Echte leiders huilen (niet)
Huilen op het werk? Brrr, daar wil je niet aan denken. Janken doe je thuis maar. Op het werk ben je de rationaliteit zelve, toch? Think again! Je gevoelens hebben stiekem veel meer invloed op je werk dan je denkt. Balans, rust, leiderschap en ondernemen. Hoe doe je dat?
Focus & Timemanagement · 20. juni 2024
Tijdreiziger worden
Hoe verdeel je jouw tijd? Eens wat gaan nadenken en van inzicht, naar richting naar resultaat. Zodat jij je op eigen benen gaat staan. Aan de bak met je mentale weerbaarheid en grenzen. Zelfredzaam worden in een wereld vol afleidingen. Wat is nu écht belangrijk voor je? Keuzestress: wat heeft nu prioriteit?
Persoonlijk leiderschap · 18. juni 2024
Overtuigd van je overtuigingen?
Deze blog zal je leren hoe je je overtuigingen – over jezelf, over anderen of over het leven – kunt veranderen en maakt tegelijkertijd duidelijk hoe je de koppigheid van anderen kunt aanpakken. Ook wel handig😉

Meer weergeven