Persoonlijk leiderschap · 26. april 2024
Ik heb een visitekaartje, dus ik besta!
Stel dat iemand vraagt: "En, wie ben jij?".. Hoe snel spring je dan op je professionele identiteit als een hongerige kat op een muis? We besteden zo veel tijd aan ons werk dat het niet meer dan normaal lijkt dat het een groot deel van ons 'ik' opslokt. Hoe ik ben je dan?
Stress- en Burn-out · 27. maart 2024
Stress is wat voor de kneusjes in het leven of kan krachtpatsers?
Drukke mensen, ze hebben simpelweg geen tijd om stil te staan, hebben een succesvolle carrière en veel verantwoordelijkheden, maar diep van binnen weten ze dat er iets moet veranderen. Toch negeren ze vaak de signalen en sturen ze recht op een burn-out af. Als iemand ze dan vertelt dat ze even gas moeten terugnemen, verklaren ze diegene vaak voor gek. Heb jij ook geen tijd voor een burn-out?
Focus & Timemanagement · 26. maart 2024
Gedram in de kop!
Een van de minst productieve handelingen van de mens is het produceren van zorgen. Heel menselijk maar niet echt wenselijk. Het mag dan niet productief zijn komen maar de productie loopt op volle toeren. Hoe stop je dat gedram in de kop?
Persoonlijk leiderschap · 25. maart 2024
Leiderschap is transitie vormgeven
Als leider ga je voor in transitie en laat je jezelf zien in je persoonlijke betrokkenheid bij de verandering. Hoe doe ik dat zelf? En wat is ervoor nodig bij anderen om mee te gaan in een beweging van verandering?
Team ontwikkeling · 23. maart 2024
Kritische Kees
Open zijn en iets voor de ander doen zijn kenmerkend voor dynamisch contact binnen het team. Goed contact met anderen start met goed contact met jezelf. Hoe doe je dat als kritische Kees in je team zit?
Persoonlijk leiderschap · 21. maart 2024
Leiding geven aan verandering
Je staat als ervaren leidinggevende aan het roer van bepalende transities binnen je team, afdeling of organisatie. Hoe doe je dat?
Focus & Timemanagement · 19. maart 2024
Met twee vingers in de neus een marathon rennen
Zondag 12 april 2024 is het zover. De marathon van Londen en ik voel me toch een mentale shit in m'n hoofd. Hoe draai ik dat om?
Persoonlijk leiderschap · 01. maart 2024
Groeipijn
Waarom naar een training gaan? Want wat moet je met een timemanagementtraining als je manager de volgende dag weer in je nek hijgt waarom dat rapport nog steeds niet af is? Wie moet er eigenlijk naar een training?
Stress- en Burn-out · 22. februari 2024
Waarom 'overkomt' je een burn-out?
Pas als je de echte oorzaken van Burn-out weet kun je tot de kern komen, herstellen en weer werken met passie. Je hebt zelf weer de regie!
Stress- en Burn-out · 20. februari 2024
Ben je langdurig overbelast en vermoeid?
Ben je langdurig overbelast en vermoeid? Pas op voor neerwaartse spiraal van chronische stress. Dit begint vaak klein maar met grote gevolgen.

Meer weergeven