Stress- en Burn-out · 28. juli 2021
De 5 Tibetanen - in 15 minuten voel je jong én vol energie
De 5 Tibetanen, oftewel de “Vijf Tibetaanse Rites van Verjonging” of de “Tibetaantjes ” is een super fijne set yoga oefeningen om de dag mee te beginnen. In Tibet deden alle lama’s van een bepaald klooster elke dag deze oefeningen voor hun gezondheid.
Team ontwikkeling · 28. juli 2021
Samenwerken? Ach, succes is ook niet alles!
Een team samenstellen lukt vaak prima. Maar hoe zorg je er nu voor dat deze groep mensen optimaal met elkaar samenwerkt? Wat is de invloed van een periode thuiswerken? Kun je opnieuw de balans vinden met elkaar? En hoe ga je om met eventuele onderhuidse spanningen en ‘gedoe’?
Ondernemen · 26. juli 2021
Kunnen is zilver, willen is goud!
Inspiratie voor het maken van belangrijke keuze’s, ontvang het GRATIS E-BOOK! Het ouderwetse vakantie-doe-boek, maar dan anders😉 ❇️Rust, overzicht en energie!❇️ We hebben al talloze mensen geholpen om te hervinden wat voor hen écht belangrijk is, om ze vervolgens met de prioriteiten op orde weer hun weg te laten vervolgen. Doelgericht, helder, en in het moment.
Persoonlijk leiderschap · 25. juli 2021
Struikelen en blijven liggen
Ik ben onzeker in een groep, hoe kan ik mijn onzekerheid verkleinen?
Team ontwikkeling · 22. juli 2021
Leer van anderen of van Bertus de stier
Het team en jezelf ontwikkelen? Ga dan bij voorkeur op zoek naar leraren, die zelf succes hebben gehad in hun vakgebied én bereid zijn om hun ervaringen met jou te delen. Om jou te laten groeien en neem als team eigenaarschap voor jullie resultaten én voor volwassen onderlinge interactie! 🚀Bullseye!
Stress- en Burn-out · 20. juli 2021
De kunst van het niets doen
Voor veel mensen voelt het leven als de Formule-1-wagen van Max Verstappen. Het flitst razendsnel aan ons voorbij en in de tijd die we hebben, willen we graag zo veel mogelijk doen.. Op naar wat lummeltijd!
Ondernemen · 19. juli 2021
Meer loten, meer kansen
Of het nu gaat om nieuwe producten, nieuwe markten of een compleet nieuwe activiteit, trek erop uit en praat met klanten. Vraag je niet steeds eerst af of je iets wel kan. Stel jezelf in plaats daarvan de vraag of je het zou willen als het zou kunnen. Een helder productaanbod, gedefinieerd vanuit resultaat.
Persoonlijk leiderschap · 17. juli 2021
Blijven is de makkelijkste weg!
Eenderde van de Nederlandse werknemers droomt van een andere baan of een eigen bedrijf. Toch blijven ze bij hun oude werkgever. Ik geef ze een spreekwoordelijke schop onder hun kont. Het leven is veel te kort om 8 uur per dag iets te doen wat je haat. Hoe ga ik weer vol enthousiasme naar mijn werk toe?
Team ontwikkeling · 15. juli 2021
Dat is geklets van een dronken aardbei
Zeg vaker: hoe kan ik je helpen? De meeste mensen zijn bezig met ‘Wat kan ik krijgen?’ en ‘Wat valt er hier voor mij te halen?’ Deze twee vragen zijn erg gericht op ons eigen belang. De vraag ‘Hoe kan ik jou helpen?’ overstijgt het eigen belang. De meeste mensen zullen zelfs verbaasd reageren als deze vraag aan hen wordt gesteld. Dat zijn ze immers niet gewend.
Persoonlijk leiderschap · 14. juli 2021
Denk 'Plan B' voor veerkracht
"Een heleboel collega’s hadden ook al een alternatief bedacht! De één wilde graag de wereld over kitesurfen, de ander de Mount Everest beklimmen en weer een ander zag zichzelf wel een koffiezaak beginnen." Een mooie coping stijl voor die té drukke werkweek die we allemaal wel eens hebben: dromen over 'het roer om' of het ophalen van fijne herinneringen kan kalmerend werken.

Meer weergeven