Referenties

 

Onze opdrachtgevers en hun reacties

 “Ina is zonder twijfel een van de meest indringende en interessante managers die ik ooit heb ontmoet. Maar bovenal heeft ze een geweldig karakter en haar sociale competentie is uitstekend "

 

"Van Ina heb ik waarschijnlijk het meeste geleerd van mijn verdere carrière. Het ging echter niet om hulpmiddelen en cijfers, maar om hoe mensen op een slimme manier te benaderen, terwijl ze altijd eerlijk en menselijk blijven. "

 

Ik beschouw Ina als een rolmodel voor uitstekend leiderschap. Ze is gepassioneerd, gefocust, veeleisend en altijd ondersteunend en eerlijk tegenover de mensen met wie ze werkt. "

 

Ina is betrokken, krachtig en enorm dienstbaar.

Ze heeft me weer zin in het leven gegeven, zowel privé als zakelijk. Ik heb meer vertrouwen in mezelf en in de ander gekregen. Daardoor heb ik weer een leuker leven en ben een fijner mens naar anderen.
-CEO Handelsonderneming

 

Ina geeft me overzicht, rust en structuur op de momenten dat ik mezelf in de waan van de dag verlies. Doortastend, kritisch maar altijd oprecht vanuit wederzijds vertrouwen.
-Directeur zorgvilla

 

Ina is een energiek, commercieel gedreven people manager. Een onderneemster pur sang. Zij is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen voor de organisatie en haar team en weet mensen om zich heen daarvoor te inspireren en te enthousiasmeren. Door haar open houding, professionele kijk op zaken en haar gevoel voor humor is het altijd een feestje om met haar samen te werken.

 

 

“Met gemengde gevoelens ging ik naar de persoonlijke coaching, maar ik heb genoten van de aanpak van Ina. Al die managementervaring van mij moet toch langzamerhand genoeg zijn, maar ik merkte, je stopt pas met leren als je de kist in stapt. Ina wist mij haarfijn met de nodige precisie het punt aan te geven waar ik – zonder het zelf door te hebben – terugviel in gedrag. En ze deed dat zonder modellen of andere shit. Gewoon mij aankijkend en mij de spiegel voorhouden. Een knappe prestatie en het resultaat is dat ik het nog iedere dag gebruik.

 Directeur zorginstelling

 

Ina lijkt mij precies te kunnen doorgronden. Soms begreep ik haar weg niet, maar na iedere sessie was ik weer een stap verder gekomen. Er zat dus een duidelijke lijn in. Ik ben heel dankbaar dat Ina mijn coach mocht zijn en dat er een wederzijdse klik is/ was. Althans, zo voelde het voor mij. Mijn discipline was ook om hier zorgvuldig een eerlijk mee om te gaan. Ik merkte in het begin dat ik het echt nodig had en het fijn vond dat ik weer een coaching had. De laatste 2x merkte ik aan mijzelf dat het 'goed' was. Het is heerlijk om te wandelen met Ina en te praten. Hoe fijn ook om te voelen dat iemand naar je luistert en je begrijpt. Maar ik denk dat er zeer veel meer mensen hier harder aan toe zijn.

 

Door meer achter mijn eigen keuzes te staan ben ik zelfverzekerder en heb ik geleerd dat het ook oké is om gewoon eens op je bek te gaan.

 

Doordat je me hebt laten inzien dat 12,5 jaar in dienst zijn eigenlijk niets betekent behalve jezelf tekortdoen heb ik de stap durven zetten naar een andere baan, waarin ik echt mijn ei kwijt kan.

 

Het verleden is het verleden en niet het heden. Door bij bepaalde situaties te accepteren dat het toch niet vanuit de ander gaat veranderen heb ik meer vrede met bepaalde dingen en kan ik het beter los laten.

 

“Ik heb Ina benaderd toen ik niet meer wist hoe ik verder moest met mijn loopbaan. Na een reorganisatie twijfelde ik eraan of ik nog wel in dit bedrijf en de nieuwe functie wilde blijven werken.

Daarnaast merkte ik dat ik privé ook ontevreden werd over de keuzes die ik steeds maakte. Tijd dus om daar iets aan te gaan doen. Ik koos voor iemand die iets verder van me afstond om te kijken naar mijn leven, mijn wensen en ambities.

Ik vond het wel lastig om een goede coach te vinden, want er is erg veel aanbod. Mijn keus viel op Ina omdat zij ook een oud-collega van me goed op weg had geholpen.

In het traject dat ik bij Ina volgde, stelde zij me al in de intake kritische vragen. Zij is scherp, betrokken en heeft humor. Zij werkt heel praktisch en heeft ook een diepere laag bij me aangeboord dan ik vooraf had verwacht. Dat voelde eerst best heftig, maar was achteraf toch ook fijn. Daarnaast had zij aandacht voor mij als mens: niet alleen op werkgebied maar ook privé.

 

Mede door Ina heb ik ontdekt waardoor ik het niet naar mijn zin heb ik mijn werk. Ik heb dankzij een gesprek met mijn leidinggevende en paar kleine veranderingen in mijn functie een interne carrière stap voorbereiden. Dat geeft me ook thuis veel rust. Vrienden noemen dat ze het weer leuk vinden om met me op pad te zijn.

 

Iedereen die worstelt met een loopbaanvraagstuk adviseer ik daarom Ina in te schakelen.”

 

Door met energie aan alles te beginnen kwam ik zelf sneller in de positieve vibe die ik nodig had om te kunnen veranderen.

 

It's really pleasant to work with Ina.
Each time you need her help or information, she is always available to take time in order to help you.
She is a really dynamic and determined person. And besides, she is a trustworthy person too.
Ina gives her best in her job, and makes it with passion.
Furthermore, Ina has confidence in her teams, that why she succeeds to federate them to achieve their goals.

 

Ina weet haar doel te bereiken zonder onnodige omwegen en op een creatieve onconventionele manier, gekenmerkt door nuchterheid en een goed geproportioneerde hoeveelheid humor. Haar volstrekte oprechtheid maakt je deelgenoot van haar doel. En ieder doel die ze wil bereiken haalt ze, linksom of rechtsom, want daar zijn doelen voor! Ik heb grote bewondering voor de weg die Ina heeft afgelegd en de volharding, toewijding en openheid die ze daarbij laat zien. Ina is een uitdaging, maar wel eentje die zijn vruchten afwerpt.

 

Ina is open for insights, leaves a positive impression with the listener, enables ignition of group spirit, is natural in expressing her gratefulness and has a magnetic effect on people.

 

And finally, I think that Ina has also a good potential of evolution for the future.

 

Met een voldaan gevoel reed in na jouw workshop op 14 mei weer naar huis, in mijn hoofd jouw workshop 'reproducerend'. Je aanpak en presentatie vond ik origineel, stimulerend, bevlogen en steeds met humor. Je boeide me vanaf het begin tot het einde!

Chapeau