Ooit overwogen om je teamleden beter te leren kennen?

Team samenstellen, geen probleem. Maar hoe krijg je ze zover om geweldig samen te werken? Hoe houd je het team in evenwicht? Hoe ga je om met eventuele spanningen en al dat 'gedoe'?

Dare2Work

Mensen veranderen en krijgen nieuwe inzichten, bijvoorbeeld na de coronaperiode. Is het huidige team nog steeds optimaal? Welke leiderschapsstijl past nu het beste? Millennials benaderen veranderingen immers anders dan de oudere generaties. Wat betekent dit voor klantrelaties? 


DARE ontwikkelde de Dare2Work, een specifieke teambuildingervaring. Het vergt lef om een echte connectie te maken, zowel met je team als met jezelf. Het draait allemaal om begrip voor elkaars worstelingen, motivaties, kwaliteiten en gevoelens. En dat levert veel meer op dan alleen een gezellige vrijdagmiddagborrel...

Wat kun je verwachten?

Mijn aanpak is interactief, afgestemd op jouw team. We behandelen samenwerking, leiderschap en hoe je conflicten vermijdt. We bieden structuur en houden rekening met wat er speelt in het team en in de omgeving.


We zorgen ervoor dat de echte issues naar boven komen door openhartig te praten. Acceptatie en begrip voor elkaars verschillen staan centraal. Het resultaat?

 

Verbeterde teamrelaties, betere taakverdeling, en conflicten worden besproken in een veilige omgeving. Talenten worden erkend, medewerkerstevredenheid stijgt, verzuim daalt. En de kans op een burn-out wordt kleiner. Kortom, evenwicht, rust, energie, en saamhorigheid voor topprestaties! 

 

 

foto Unsplash: Jeff Shaldon

Wat maakt ons anders?

Afhankelijk van jouw behoeften, doelen en teamgrootte, stellen we een programma op. Soms bereik je al veel in een dagdeel. Voor uitgebreidere trajecten duiken we samen dieper in de materie.

 

Mijn aanpak is prikkelend, met als doel iedereen verder te brengen. Geen geslijm, wel respectvol en met begrip. We creëren een veilige omgeving waar mensen vrij zijn om hun intuïtie te volgen.

Succesvolle leiders hoeven niet alles opnieuw te leren, maar kunnen wel vastgeroeste gewoontes doorbreken. Als onafhankelijke teamcoach bied ik een frisse kijk in een andere omgeving, ver weg van de dagelijkse sleur.


"Van Ina heb ik waarschijnlijk het meeste geleerd van mijn verdere carrière. Het ging echter niet om hulpmiddelen en cijfers, maar om hoe mensen op een slimme manier te benaderen, terwijl ze altijd eerlijk en menselijk blijven." - Jan-Willem, notaris


Alles draait om communicatie, vooral binnen teams op een notariskantoor. Maar de teamdynamiek en diversiteit moeten in balans zijn om optimaal te functioneren. Kunnen mensen goed met elkaar communiceren? Lijken ze op elkaar? Wat zijn hun drijfveren en achtergronden?

 

Verbinding en veiligheid

Een effectief teamtraject met de drijfverenanalyse van Profile Dynamics® biedt inzicht en vertaalt dit direct naar de praktijk. Dit bevordert gesprekken en feedback. Het resultaat is meer verbinding en een veiligere werkomgeving. Het team krijgt praktische handvatten om direct toe te passen.

Over Ina

 

 

Ina Mennegat is een ervaren coach en ondernemer die de organisatiedoelen begrijpt. Ze denkt in het belang van zowel de ondernemer als het team. Ze heeft een no-nonsense aanpak en richt zich op rendement. Ina is een gediplomeerd, geaccrediteerde leiderschapscoach en weet snel tot de kern door te dringen. Ze gebruikt diverse methoden op maat, waaronder de Marshall Goldsmith-coaching, die gegarandeerde leiderschapsgroei biedt.

 

 

 

Durf jij met jouw team aan de slag te gaan voor meer harmonie en rendement? Neem contact op!


Dare beweegt

I: ina@darebeweegt.nl
M: 06-23 92 09 84

NIEUWSGIERIG?


Ervaringen:

“De trainer weet snel zowel de groep als de individuele medewerker te boeien, te laten nadenken en ook concrete stappen te laten zetten in ontwikkeling.

Ze helpt de groep écht verder en speelt flexibel in op diverse vraagstukken en situaties die zich voordoen."

-Vincent

 

"Ik vond de openheid, betrokkenheid mooi om te zien in de groep. Het werd laagdrempelig gebracht en het lukt mij om de ontvangen feedback om te zetten in een actiepunt."

-Hilda