Executive coaching

Marshall Goldsmith Executive coaching (team coaching)

11.000 executives wereldwijd hebben hun leiderschapseffectiviteit meetbaar verbeterd met Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching. Als slechts één van de weinigen zijn wij door Marshall Goldsmith internationaal gecertificeerd in het Stakeholder Centered Coaching proces & Global Leader of the Future 360 assessment.

 

 ‘Servicebeurt’ voorkomt panne

 

Veel moderne topmanagers bezoeken regelmatig een coach om over het werk te praten. Prof. Dr. Hermans noemt dit ‘een soort 10.000 km servicebeurt’, maar dan voor jezelf. Zijn ‘de banden’ nog voldoende op spanning? Misschien zijn er onderdelen aan vervanging toe? Voorkom ‘panne’.. en boek een gratis intakegesprek. Voor jezelf of voor iemand anders! Gratis intakegesprek voor 10.000 km. servicebeurt!

Herken je dit?

 Jij bent de baas van het bedrijf. Je hebt de touwtjes in handen en je doet wat je belooft. De zaken gaan goed, je hoort vrijwel nooit dat je iets niet goed doet. Iedereen is blij. Je hebt verder niemand nodig om aan het roer te staan. Daar heb je trouwens ook helemaal geen tijd voor. Ja, it’s lonely at the top, zo is het nu eenmaal.

 

Maar vraag je je wel eens af wat jouw invloed is op het gedrag van je team? Zegt iedereen wat jij graag wilt horen? Uit respect, gemakzucht, ontzag of misschien wel angst?  Sta je open voor een kritische noot? Om nog beter te worden in wat je doet?

 

Slimme en succesvolle mensen/ teams gebruiken vaak veel energie door:

 • Altijd te willen winnen
 • Geen erkenning te geven
 • Te denken dat ze altijd gelijk hebben
 • Te vertellen in plaats van te luisteren
 • Te snel en te hard te gaan
 • Te denken dat ze goed zijn in alles
 • Vernietigend commentaar te leveren
 • Niet consequent feedback te geven
 • En nog veel meer…

Durf jij anders te zijn?

 

Jaknikkers

Stel: je bedrijf boekt mindere resultaten. Of je gezinsleden klagen over jouw stress en beperkte aanwezigheid. Hoe ‘lonely’ ben je in die situatie? En wat heb je dan aan ‘jaknikkers’?

 

Leiderschap is een ingewikkeld proces van zenden en ontvangen, dat ik graag met jou onder de loep neem. Wat gebeurt er als je bepaalde dingen verandert? Dat kan variëren van de manier waarop je iets zegt tot het volume waarmee je je woorden kiest.

 

Executive coaching is geen vaag gedoe. Het is een vak. Je wordt immers beïnvloed door je omgeving, je team en natuurlijk door jezelf en je eigen paradigma’s. Welke – onbewuste - gewoontes zitten jou in de weg?

Waarom coaching?

 • Succesvolle leiders hoeven geen nieuwe dingen te leren over leiderschap. Wel hoe ze het zich makkelijker kunnen maken door hun talenten en leiderschapskills in te zetten. Triggers voor negatief gedrag te herkennen. Je zult versteld staan van de effecten. Het onmogelijke wordt mogelijk!
 • We gaan voor concrete, meetbare resultaten. En voor een gedragsverandering die niet slechts tijdelijk is.
 • Zo worden succesvolle mensen nog succesvoller.

 

Luisteren naar feedback vereist moed. Accepteren van feedback vereist nederigheid. En duurzame gedragsverandering vereist discipline!

Het resultaat

Je bent gegroeid als leider. Je weet welke gewoontes bijdragen aan jouw succes.

 

Benieuwd? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.


Nog beter

Ik heb niet de wijsheid in pacht. Maar beschik wel over bestuurlijke ervaring en specifieke kennis over leiderschap. Ik ben geen arts. Maar wel help ik je graag NOG beter te worden! 

 

Meer weten over Ina Mennegat? 

 

Passie en focus

Ik beschouw Ina als een rolmodel voor uitstekend leiderschap. Ze is gepassioneerd, gefocust, veeleisend en altijd ondersteunend en eerlijk tegenover de mensen met wie ze werkt. "
Lees meer referenties: https://www.darebeweegt.nl/referenties/

 

 

 

Download
Hoe succesvolle mensen nog succesvoller worden!
Hoe succesvolle mensen nog succesvoller
Adobe Acrobat document 2.9 MB

Onze missie

Onze missie is simpel. Succesvolle mensen helpen om hun – soms onbewuste - gewoonten te doorbreken om zo nog succesvoller te worden.


Het bereiken van positieve - en blijvende - veranderingen voor zichzelf, hun omgeving en hun team. We willen je helpen en inspireren om je leven nog een klein beetje beter te maken. Met betekenisvolle impact. En positieve energie stimuleren.