Ondernemen

Ondernemen · 26. juli 2021
Kunnen is zilver, willen is goud!
Inspiratie voor het maken van belangrijke keuze’s, ontvang het GRATIS E-BOOK! Het ouderwetse vakantie-doe-boek, maar dan anders😉 ❇️Rust, overzicht en energie!❇️ We hebben al talloze mensen geholpen om te hervinden wat voor hen écht belangrijk is, om ze vervolgens met de prioriteiten op orde weer hun weg te laten vervolgen. Doelgericht, helder, en in het moment.
Ondernemen · 19. juli 2021
Meer loten, meer kansen
Of het nu gaat om nieuwe producten, nieuwe markten of een compleet nieuwe activiteit, trek erop uit en praat met klanten. Vraag je niet steeds eerst af of je iets wel kan. Stel jezelf in plaats daarvan de vraag of je het zou willen als het zou kunnen. Een helder productaanbod, gedefinieerd vanuit resultaat.
Ondernemen · 12. juli 2021
Aan de haak slaan maar niet meteen ten huwelijk vragen
Soms moet je uitzonderingen maken naar jezelf toe maar ook naar anderen. Ik heb besloten om iets opmerkelijks te doen. In deze blog geef ik je 7 tips weg om jou als ondernemer er meer uit te laten springen. Ik deel een groot deel van de dingen die wij met Dare! hebben gedaan om meer plezier te halen uit ons werk maar vooral ook meer bij te dragen aan onze omgeving… In de lijn staan, aan de haak slaan zonder huwelijk dwang maar meer vanuit ‘goesting’
Ondernemen · 12. juli 2021
Preken of spreken, aanspreken, hoe en wanneer doe je dat?
‘Aanspreken, hoe en wanneer doe je dat? Doe je dat in de groep of neem je juist iemand apart? Wat is jouw advies?’, vroeg hij mij.'
Ondernemen · 28. juni 2021
Zonder twinkel geen winkel
Perfectionisme is de laagste levensstandaard Sputterpoep omdat er altijd wel een excuus kan zijn. Eerst nog een stuk van de hypotheek af, kinderen die studeren, zelf nog aan de studie gaan, of ik ga het combineren naast mijn baan. Die gaan dus eerst in de Alibitherapie. Het is nooit af, dat klopt. Het werk is nooit af dus begin nou maar gewoon met ondernemen. Timemanagement en meer ondernemende oplossingen.
Ondernemen · 21. juni 2021
Ik heb een vraag❓
'Ik heb het gevoel dat er niets echt artistieker is dan het liefhebben van mensen'. Wist je dat deze woorden komen van één van onze grootste schilders Vincent van Gogh?
Ondernemen · 04. juni 2021
Krankzinnigheid voorkomen kan een optie zijn!
‘Krankzinnigheid is constant hetzelfde doen en een andere uitkomst verwachten.’ Soms moet je uitzonderingen maken naar jezelf toe maar ook naar anderen. Ik heb besloten om iets opmerkelijks te doen. In deze blog geef ik je 7 tips weg om jou als ondernemer er meer uit te laten springen. Van een Nee, naar het verhaal vertellen, laten zien en aan de juiste mensen ijsjes of kachels verkopen!
Ondernemen · 24. mei 2021
Vinden, veroveren en verassen
Soms moet je uitzonderingen maken naar jezelf toe maar ook naar anderen. Ik heb besloten om iets opmerkelijks te doen. In deze blog geef ik je 7 tips weg om jou als ondernemer er meer uit te laten springen.
Ondernemen · 17. mei 2021
Stap in de schoenen van je klant!
En nu op naar dat waardevol zijn in de ogen van klanten. Je kunt ook zeggen dat je zowel schaars als aantrekkelijk moet zijn. Net zoals Zeezout/ karamel, die combinatie is belangrijk. Ben je schaars maar onaantrekkelijk, dan lopen klanten met een grote boog om je heen, en ben je niet waardevol. Ben je aantrekkelijk maar niet schaars, dan heb je veel concurrenten. Ook dan ben je niet waardevol.
Ondernemen · 21. april 2021
Ik vind het lastig om te zeggen waar ik voor sta, hoe verander ik dat?
Slechte adviezen en argumenten om iets wel of niet te doen worden gratis gegeven, maar zijn van weinig waarde. Sterker nog, ze kunnen je onzeker maken. Wendy, een sterke vrouw die zie niet zomaar uit het veld liet slaan, raakte van slag omdat ze al haar aandacht richtte op mogelijke problemen en mislukkingen. Haar brein ging aan het werk met de vraag: wat nou als het misgaat?

Meer weergeven