Ondernemen

Ondernemen · 18. januari 2023
Zonder dromen geen bedrog?
Dromen, iedereen heeft ze. Maar de meeste dromen zijn weggestopt. Voor later. Later, als het te laat is. Hoe kan je hier als organisatie meer gebruik van maken?
Ondernemen · 12. november 2022
Klanten?! Intikken en klaar!
Vanwaar die aversie tegen het werken met de klant? Of zijn we stiekem bang voor de klant?! Wat gaat er mis?
Ondernemen · 12. september 2022
Blije eikels
Is het zo dat een leuke, gemotiveerde en blije organisatie automatisch geld of winst oplevert? Nee, maar een organisatie waar geen fun aanwezig is, is de moeite van haar bestaan niet waard.
Ondernemen · 16. augustus 2022
Dat moet anders!
Het moet anders, ben er klaar mee, het roer om! Tips wanneer je vastloopt in je carrière. En wat te doen als je overweegt een nieuwe weg in te slaan. Mocht je ook het gevoel hebben op een kruispunt te staan en willen onderzoeken wat nu echt bij je past lees dan verder...
Ondernemen · 15. juli 2022
Anders veranderen
In het leven van een leider, die 'out of the comfortzone' opereert, verandert er constant iets. Eigenlijk is veranderen de enige constante In het leven van een leider, immers, als er niets verandert - en dat hoeft ook niet altijd - is er geen leider nodig. Hoe dan?!
Ondernemen · 18. mei 2022
Van onderbreking naar kans
Krijg meer gedaan door anders naar je tijd te kijken. Concentratielekken dicht, creativiteit open!
Ondernemen · 15. april 2022
Sinterklaas als leidinggevende
Succes komt voornamelijk door het vermogen om ideeën te uiten, leiderschap te tonen en enthousiasme op te wekken bij anderen. Hoe doe je dat?
Ondernemen · 09. maart 2022
Blijf je hopen of kom je ook in actie?!
Als ondernemer stoppen met je belemmerende overtuigingen. #Noakappen!
Ondernemen · 17. februari 2022
Over mijn lijk
En dan denk ik bij mezelf: Is dit nou? Is dit het enige wat er is? Weet ik alles wat ik ooit zal weten? Ik vind dat soms kak lastig. Al deze vragen...
Ondernemen · 21. januari 2022
Chaos Management 3.0
Door donderen of even stilstaan en focus aanbrengen voor de rest van het jaar! Ambitie door de learnings van 2021 & het thematisch 'anders' doen in de komende 11 maanden!

Meer weergeven