Ondernemen

Ondernemen · 19. oktober 2020
Ondernemen, is succes nou geluk of gewoon hard werken?
Ondernemen · 12. oktober 2020
Je hebt een geweldig idee, een prachtig businessplan, je website klopt, je organisatie staat en nu blijven ze uit. Klanten. Of ze nemen afscheid, ook zo’n ding om ‘boos’ op te zijn. Maar ja, je zult eerst moeten dienen om te verdienen! Hoe dahaaaaan, Ina?
Ondernemen · 05. oktober 2020
Zin in een GRATIS ontwikkeladvies?! Uiteindelijk ben je als ondernemer eigenzinnig en rebels genoeg maar naar wie durf jij te luisteren?
Ondernemen · 22. september 2020
Wil je een bedrijf starten, maar houden de beren op de weg je tegen? Of ga jij juist voor een volgende stap in je onderneming? Wil je groeien of uitbreiden, maar pieker je over de juiste manier of het goede moment? Wil je af van stress en vermoeidheid en meer balans tussen werk en privé?
Ondernemen · 19. september 2020
Dus het loont om diep te duiken! Dus als je meer wilt dan alleen een nieuwe vaardigheid leren die toch niet beklijft, zit er niks anders op dan onder water te duiken. Je hebt een zuurstoffles nodig, ditmaal gevuld met een flinke dosis nieuwsgierigheid, moed en eerlijkheid naar jezelf en de mensen om je heen. De winst om het zo grondig aan te pakken zit erin dat jouw verandering niet oppervlakkig en tijdelijk zal zijn, maar diepgaand en blijvend van aard.
Ondernemen · 14. september 2020
Wat zou ik graag zou willen dat ik het helemaal opnieuw kon doen. Daarnaast wil ik de ervaring delen, de ups & downs, zodat een jongeman of jonge vrouw, die ergens tegen dezelfde problemen aanloopt als ik, geïnspireerd word of gerustgesteld. Of geënthousiasmeerd. Een jonge ondernemer, misschien een sportman of schilder of romanschrijver, die doorgaat. Het is dezelfde drive die we delen. Dezelfde droom.
Ondernemen · 13. september 2020
Zonder doelen is alles even belangrijk En weet ook dat je veerkracht mag tonen, want Corona stond niet in elk businessmodel. Het monster aankijken en proactief zijn. Openstaan voor verandering betekent ook dat we initiatief nemen en proactief zijn. Door er bijvoorbeeld voor te zorgen dat we op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in ons vakgebied of dat we nieuwe werkwijzen aanleren.
Ondernemen · 06. september 2020
De grote sluimerstand zal er van alles aan doen om jou tegen te houden zodat je niet verandert of groeit, helemaal als je probeert om de identiteit die jij en iedereen om je heen kent als ‘jij’ probeert uit te wissen.
Ondernemen · 29. augustus 2020
Het doel van business moet zijn: zakendoen met iedereen die wil hebben wat jij hebt. Je moet je richten op de mensen die geloven wat jij gelooft. Als je selectief bent en alleen zakendoet met mensen die in jouw Waarom geloven, komt het vertrouwen vanzelf. Zo nu na de vakantie en het huidige werk ritme, de regelmaat of juist chaos van het weer opstarten. Waar sta jij? Is het tijd voor een persoonlijke wasstraat met spoelglans op het rechter ventiel?
Ondernemen · 27. augustus 2020
Ongelukkig op het werk? Dit doe je eraan..... Ga je dagelijks met hangende pootjes naar het werk? Hoogste tijd om dat te veranderen. Zes vragen die je jezelf kunt stellen om weer blij te worden met je baan.

Meer weergeven