Ondernemen

Ondernemen · 15. juli 2023
Positief zijn is topsport
Gelukkig is niemand 100 procent optimist of pessimist. En is dat investeren in optimisme de moeite waard? Of kan je beter als klaagpony door galopperen op je werk?
Ondernemen · 05. mei 2023
Hongerig blijven en een beetje maf blijven
Hoe blijf je ondernemend in deze te serieuze wereld? Met een appel en een ei jezelf én de ander leiden. EasyPeasy
Ondernemen · 13. april 2023
Stelletje prutsers
Blijf je het lekker allemaal zelf doen, of geef je vertrouwen aan je team. Samen doelen halen i.p.v. ze te behandelen als een stelletje prutsers. Wat ze in feite ook zijn. Door je eigen getrut beste leidinggevende;-)
Ondernemen · 18. januari 2023
Zonder dromen geen bedrog?
Dromen, iedereen heeft ze. Maar de meeste dromen zijn weggestopt. Voor later. Later, als het te laat is. Hoe kan je hier als organisatie meer gebruik van maken?
Ondernemen · 12. november 2022
Klanten?! Intikken en klaar!
Vanwaar die aversie tegen het werken met de klant? Of zijn we stiekem bang voor de klant?! Wat gaat er mis?
Ondernemen · 12. september 2022
Blije eikels
Is het zo dat een leuke, gemotiveerde en blije organisatie automatisch geld of winst oplevert? Nee, maar een organisatie waar geen fun aanwezig is, is de moeite van haar bestaan niet waard.
Ondernemen · 16. augustus 2022
Dat moet anders!
Het moet anders, ben er klaar mee, het roer om! Tips wanneer je vastloopt in je carrière. En wat te doen als je overweegt een nieuwe weg in te slaan. Mocht je ook het gevoel hebben op een kruispunt te staan en willen onderzoeken wat nu echt bij je past lees dan verder...
Ondernemen · 15. juli 2022
Anders veranderen
In het leven van een leider, die 'out of the comfortzone' opereert, verandert er constant iets. Eigenlijk is veranderen de enige constante In het leven van een leider, immers, als er niets verandert - en dat hoeft ook niet altijd - is er geen leider nodig. Hoe dan?!
Ondernemen · 18. mei 2022
Van onderbreking naar kans
Krijg meer gedaan door anders naar je tijd te kijken. Concentratielekken dicht, creativiteit open!
Ondernemen · 15. april 2022
Sinterklaas als leidinggevende
Succes komt voornamelijk door het vermogen om ideeën te uiten, leiderschap te tonen en enthousiasme op te wekken bij anderen. Hoe doe je dat?

Meer weergeven