Ondernemen

Ondernemen · 11. januari 2021
Kiezen op elkaar
Ondernemen en de juiste keuzes maken, ook al is dat spannend. Een tandarts bezoek duurt soms maar 20 minuten en daar kan je ook maanden tegenop zien. Uiteindelijk ga je toch!
Ondernemen · 31. december 2020
Succes vogel!
Ondernemers kunnen veel leren van Disney’s vrolijke Donald. Of eigenlijk nog meer van zijn krenterige oom, Dagobert Duck. “Denk groot, maar begin klein”, bijvoorbeeld. Dagobert Duck mag dan wel héél erg op zijn centen zitten, bij hem begon het uiteindelijk ook allemaal maar bij één dubbeltje.
Ondernemen · 29. december 2020
Ondernemers zijn net mensen
Vol gas naar je actieplan… Nou ja vol gas, neem een paar minuten om je doelen voor het aankomende jaar te vertalen naar een actieplan. Een marathon ren je ook niet even tussendoor toch?!
Ondernemen · 21. december 2020
Moed & Lef!
Houd de moed erin Ondernemer zijn is een pracht vak. Je doet over het algemeen dingen die je echt leuk vindt. Je kan met je passie aan de slag. Het geeft je meestal veel voldoening en je ervaart een mate van vrijheid. Je hoeft niet datgene te doen wat de leidinggevende zegt. Jij bepaalt voor een groot deel hoe je dag verloop en wat je daarin doet. Eigenzinnig en rebels. Dat is een van de redenen waarom jij voor jezelf bent begonnen.
Ondernemen · 15. december 2020
Ondernemen in 2020 : hoe nu verder? Het is een beetje koffiedik kijken, al is de koffie er gisteren wel wat dikker op geworden. Blijf ondernemend om hier op lange termijn van te kunnen profiteren.
Ondernemen · 12. december 2020
Op een kruispunt staan in je leven Vroeg of laat kom je daar te staan, je wilt wat anders. Je voelt dat er meer voor je in het vat zit en dat je nu iets anders moet doen dan voorheen. Klaar met de dingen die je al een tijd hebt gedaan. En dan de vraag… Welke kant moet ik nu op? Aan welke knoppen ga je draaien?
Ondernemen · 07. december 2020
Visie zonder actie is een dagdroom. Actie zonder visie is een nachtmerrie Zo net tussen de soep en de patatten in zou m’n schoonmoeder zeggen. De fase als ondernemer, leidinggevende of vrolijke huismus. Sint is weer naar huis, kerst klopt aan en dan…. Wat ga jij ondernemen, zo voor kerst, het jaar overzien en dan doortikken naar 2021!
Ondernemen · 30. november 2020
En ben jij ondernemend Stel dat je koers de richting opgaat van zelfstandig ondernemerschap … een succesvolle ondernemer moet aan verschillende criteria voldoen. Laat de volgende criteria op je inwerken, relateer deze aan je eigen persoonlijkheid, en voorzie de criteria van je eigen commentaar.
Ondernemen · 29. november 2020
Van die dingen, het ergens écht voor gaan i.p.v. wat kauwen op de tijd. Ondernemen, moed en lef tonen om te vertrekken bij een organisatie omdat het niet past. En te leven in het leven waar kan!
Ondernemen · 26. november 2020
In de basis is alles simpel. Jij bent degene die het ingewikkeld maakt. Zodra je daarmee stopt, krijg je een leven én een business zoals je wilt.

Meer weergeven