Ondernemen

Ondernemen · 12. april 2021
Klanten zijn best leuk!
Maar durf je als ondernemer te kiezen, wie wil jij achter op je bagagedrager meenemen. Je ideale klant. Ik weet het, je zou het liefste de hele wereld helpen. Maar dat gaat niet en is ook niet slim. Durf dan te kiezen om er te zijn voor je ideale klant. Maakt het voor jou en de klant een stuk makkelijker!
Ondernemen · 07. april 2021
Kiezen om gekozen te worden
Bij het ondernemen draai het om jou. Zo ondernemen, zo zaak. Omdat jij de basis bent van jouw praktijk. Kiezen om gekozen te worden. Waarom een klant nu juist voor JOU zou moeten kiezen. Als jij het lef hebt om te kiezen voor het leveren van onderscheidende waarde, heb je minder last van veel concurrentie. Want ja, je wilt natuurlijk niet teveel klanten bedienen die jou compleet wegzuigen in energie.
Ondernemen · 29. maart 2021
Ga woest en wild dromen als ondernemer
To leave a legacy! Het klinkt zo groot maar wat als dat toch jeukt als een tampon met jeukpoeder van binnen .Dat je weet dat je hier bent om een bijdrage te leveren een de wereld en aan jezelf. How can I help! Voldoening krijgen door datgene te doen wat nodig is. Het is niet direct gericht op veel geld verdienen, hoewel dat prima kan samengaan in de toekomst. Helemaal niks mis mee, gezond ondernemen.
Ondernemen · 22. maart 2021
Je moet gewoon niet te diep nadenken. Dan klopt alles.
'Wees sterker dan je excuses' Tja, waarde ondernemer, alles begint met 100% commitment. Hoe gecommitteerd ben jij aan je doel?
Ondernemen · 16. maart 2021
Niets doen is ook een risico!
Maar toch, alle verstoringen die er zijn, handelen ze af en tussendoor draaien ze de spoedklusjes en soms een was even weg. Kortom, je hebt een drukke agenda. Door al deze tijdsdruk komt het toch regelmatig voor dat je je planning niet haalt. Nog zoveel acties die je had willen doen, moet je even verzetten naar morgen. Vooral de uitdagende acties komen hierdoor meer op de achtergrond. Als je haast hebt moet je stilstaan.
Ondernemen · 15. maart 2021
Tot hier en nu verder!
Bijna iedereen die ik tegenkom is succesvol omdat die persoon een hoop goed doet, en bijna iedereen die ik tegenkom is succesvol ondánks bepaald gedrag dat het gezonde verstand tart. Iedereen zelfs het grootste ego in het vertrek, heeft een knop die kan worden omgezet, en die knop is eigenbelang. We hoeven die alleen maar te vinden. Hij verschilt van mens tot mens. De twintig gewoonten die jou hinderen op weg naar de top.
Ondernemen · 08. maart 2021
U lijkt mij een vrij hopeloos geval!
Zo heb je in één klap een aantal praktische handvatten om je managementkwaliteiten aan te scherpen.
Ondernemen · 24. februari 2021
Dat gaat nooit lukken
Hoe vaak je dit rondom je hoofd zweven, hetzij door je eigen koppie het zij ongevraagd een mening van iemand die even naast je loopt, meewandelt of graag wil zien dat je aan het twijfelen slaat. Je zal maar ondernemer zijn en jezelf in deze situaties gaan verdedigen. Op zoek dus naar je winnaarsmentaliteit!
Ondernemen · 16. februari 2021
Knokken geeft kracht
Tja, daar zit je dan, midden in je doemscenario! Je bent toe aan verandering en je droomt over groots ondernemen. Dan hebben we soms allemaal behoefte aan een minister van hoopvolle Zaken. Nou die is er, aldus 538 mag de weledelgestrenge Edwin Evers zich sinds kort zo noemen. Maar hoe ga jij hiermee om? Hoop, als de onzekerheid op de loer ligt. Blijf je hopen of kom je ook in actie?
Ondernemen · 09. februari 2021
Wat kan er wel?!!!
Elk idee dat wordt uitgevoerd is 100% beter dan een schitterend idee waar niets aan gedaan wordt. Er alleen maar over denken heeft nooit resultaat. Denk ik dan hé?!

Meer weergeven