Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap · 12. mei 2023
Ode aan de sterke vrouw én nergens spijt van hebben
Wat je van een sterke vrouw moet weten. En geheim 2 van een goed leven: Heb nergens spijt van Aan het einde van je leven heb je geen spijt van de risico’s die je hebt genomen. Aan het einde van je leven heb je alleen maar spijt van de kansen die je niet gepakt hebt. Kies de weg die het beste verhaal oplevert en leef alsof je maar weinig tijd hebt.
Persoonlijk leiderschap · 08. mei 2023
Geen spijt krijgen sukkel!
Spijt is datgene waar we het bangst voor zijn; dat we op ons leven terugkijken en wilden dat we de dingen ander hadden gedaan. Dat je een: 'Had ik maar/ Ik wou dat ik, sukkel' bent geworden.....
Persoonlijk leiderschap · 15. april 2023
Delegeren kun je leren
Wat kan delegeren opleveren voor jou, de organisatie en de medewerker? Je mag natuurlijk ook druk blijven met het werk van de ander. Up to U!
Persoonlijk leiderschap · 26. januari 2023
Het is maar hoe je het bekijkt!
Anders kijken naar je eigen realiteit en hier dan iets mee doen. Je beelden, je vooroordelen bepalen ons gedrag. Stop je interne Bokito!
Persoonlijk leiderschap · 25. november 2022
Moed tonen beste angsthaas!
Elke dag oefenen in je mentale weerbaarheid, in kleine moedige stappen, is veel effectiever dan te hopen dat je op cruciale momenten je moed wel zal hebben. Hoe doe je dat?! Moed tonen terwijl je drie kleuren bagger ......?!
Persoonlijk leiderschap · 08. oktober 2022
Een pop op avontuur
Een verhaal met een moraal...
Persoonlijk leiderschap · 06. oktober 2022
Jongleren met je ballen
Chaos in je hoofd, is chaos in je handen. Wat je kan leren van het jongleren maar ook tevreden kan zijn met maar 1 (bij)bal.
Persoonlijk leiderschap · 31. augustus 2022
Petje af
Leiderschap is geen vak, zei iemand. Die iemand wilde liever arts zijn of piloot. Klopt dat en waar doe je het dan allemaal voor?! Leiderschap een vak?!
Persoonlijk leiderschap · 25. augustus 2022
Leiderschap of lijderschap
Wanneer ben je nou een goede leider of een goed willende lijder?
Persoonlijk leiderschap · 21. juli 2022
Loslaten
Een prachtig gedicht van Nelson Mandela over loslaten.

Meer weergeven