Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap · 05. maart 2021
Je diesel wagen opladen bij een Tesla laadpaal
Maar hoe laat jij je eigen wagen op aan het einde van de dag of gedurende de dag. Voor mij was het vanaf 1 december vol gas gaan tot eind februari. Om er dan achter te komen dat mijn energiepeil en kapsel op een te laag pitje stonden. Te weinig opladen, maar je moet opladen om weer gas te kunnen geven. Dus regelmatig momenten inbouwen om op te laden, roofbouw stoppen en hersteltijd nemen. Da’s kak lastig als je om je heen hoort: ‘Doorwerken is de norm en pauzes zijn voor mietjes’.
Persoonlijk leiderschap · 19. februari 2021
Focus met een bezem
Rust, focus en controle… Hier staan enkele praktische tips om je focus te verbeteren. Je hoeft niet alles te doen. Kies de onderdelen die jou energie geven...
Persoonlijk leiderschap · 06. februari 2021
Het stress gehalte van een visstick
Een beetje stress, daar is niks mis mee. Uiteindelijk wil je toch je lef! spier vergroten en groeien! Het leven is te kort om klein te blijven.
Persoonlijk leiderschap · 30. januari 2021
Van een potlood een punt maken!
Persoonlijk leiderschap, hoe zit dat eigenlijk?! Voor mij is het lef! om je leven te leiden/ regisseren waar kan. Het beste uit jezelf halen omdat er zoveel kan in je leven, als jij het maar durft aan te kijken. Jezelf uitdagen, verder kijken dan wat het oog laat zien, ondernemen, moed tonen. Vallen en altijd weer opstaan. En zo de hoogste – en meest interessante, boeiende en succesvolle - bijdrage kunnen blijven leveren.
Persoonlijk leiderschap · 27. januari 2021
De luie leider
Eén van de belangrijkste taken voor managers is het goed leidinggeven aan medewerkers. Waar moet een manager aan denken? Wat moet hij zich elke week weer afvragen?
Persoonlijk leiderschap · 24. januari 2021
Mens, erger je niet
Diendend leiderschap en samenwerken met een mens.... Da's toch niet zo moeilijk?!
Persoonlijk leiderschap · 17. januari 2021
BAM! In je gezicht....
Het is nooit te laat om een leukere leidinggevende te worden, voor jezelf en de ander. Gelukkig maar, want niet alle mensen ervaren nu het leven als een zeven.
Persoonlijk leiderschap · 31. december 2020
Als je zelfverzekerd bent hoef je geen premie te betalen!
Help, ik weet het even niet meer!! Paula loopt vast en zit tegenover me. Waarom ben je hier? Tja, ik hoorde zo’n spotje op de radio, op de weg van werk naar huis. Gun jezelf een goede coach. Nou en daar ben ik dan! tja, nu nog maar bezien of ik goed ben is mijn opmerking. Ze loopt even helemaal vast, te veel dingen die op haar af komen en ze is het helemaal zat. ‘Is dit het dan, mijn leven? Is dit nu waar ik zo gelukkig van wordt?’
Persoonlijk leiderschap · 31. december 2020
Moedig Leiderschap
Wat is nou moedig leiderschap, nou het tonen van jezelf, op het scherpst van de snede, omdat de verantwoordelijkheid met zich meedraagt. Verantwoordelijkheid voor de zaak waarvoor je staat. Verantwoordelijkheid voor de mensen met wie je werkt. Het gaat bij leiderschap altijd om meer dan jezelf.
Persoonlijk leiderschap · 24. december 2020
Wees zuinig op je ballen
Weer een jaar voorbij. Je hoort het mij geregeld zeggen; Het leven is te kort om klein te blijven! Daarom is ons advies: Leef met net een beetje meer moed & lef

Meer weergeven