Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap · 24. november 2023
Een trap veeg je van boven naar beneden schoon
Leiderschap? We hebben behoefte aan ‘klootzakken’
Persoonlijk leiderschap · 21. november 2023
Meer delegeren, minder druk doen
Leiderschap geeft ook kansen voor het team. Leer eens stoppen, in plaats van altijd maar doorgaan.
Persoonlijk leiderschap · 19. oktober 2023
Calimero blijven? Het leven is te kort om klein te blijven
Klaar met vluchtgedrag, jezelf verschuilen achter je leeftijd of je verstand? Erken hoever je al bent gekomen in de reis van succes en groei. Hoe doe je dat en wat zijn dan je mijlpalen?
Persoonlijk leiderschap · 18. oktober 2023
Wat wil ik nou echt?
Ben jij je passie verloren voor je werk of misschien zelfs voor je leven? Misschien doe je alles al zo lang op de automatische piloot dat jij je niet eens kunt herinneren of je ooit een passie had. Ergens best zielig, wat wil je nou echt?
Persoonlijk leiderschap · 17. oktober 2023
Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet!
Iedereen ziet er werkelijk uit vanuit zijn eigen perspectief. Het referentiekader. Deze blog focust daarom op de kracht van een meervoudige werkelijkheidsfocus. Kijk eens buiten de kaders en ga samenwerken vanuit die verschillende 'irritante' brillen/ kaders.
Persoonlijk leiderschap · 11. oktober 2023
Dromen Durven Doen
Waarom ren je een marathon, aandacht nodig of tijd teveel?
Persoonlijk leiderschap · 05. oktober 2023
Provocatief coachen
Ik sta bekend (best trots!) als een coach met humor, maar ook met iemand die durft te zeggen waar het op staat, indien nodig figuurlijke ‘schoppen onder de kant’ uitdeelt en ‘provocatief’ is. Eh.. Dewwwat??
Persoonlijk leiderschap · 05. oktober 2023
Beste leider, hoe open ben jij?
Leiderschap begint met een open houding, met lekker aandachtig zijn in het hier-en-nu. Dus als je als leider wat invloed wilt uitoefenen op jezelf en de mensen om je heen, moet je de juiste sleutels hebben. De sleutels helpen je om met zelfvertrouwen lastige situaties aan te pakken.
Persoonlijk leiderschap · 29. september 2023
Hey boss, hoe is het met je basisuitrusting?
Overdag druk met brandjes blussen zodat je ’s avonds je eigen werk nog moet doen? De hoogste tijd voor structuur en focus. Bij jou én je team. Hoe zet je ieders kwaliteiten optimaal in? En wat te doen bij ongewenst gedrag?
Persoonlijk leiderschap · 28. augustus 2023
Geef meer dan je neemt!
Gelukkige mensen zeggen dat wat je achterlaat het belangrijkste van het leven is. Dat er iets is veranderd omdat je op aarde bent geweest. Als we meer geven dan we nemen, verbinden we ons aan een verhaal dat groter is dan onszelf. Hoe doe je dat?

Meer weergeven