Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap · 26. juli 2024
Allemaal Jaknikkers om je heen
Is iedereen het met je eens? Daar mag je flink de balen van krijgen. Bouw aan een eerlijk, betrokken, ambitieus en lerend team (en organisatie). Als je fouten of problemen te horen krijgt, dan ben je dus een betere leider. Hoe doe je dat?
Persoonlijk leiderschap · 14. juli 2024
Ben jij bejaard in je eigen Bejaardtehuis Hoofd?
Sommige mensen zijn bejaard in hun eigen Bejaardentehuis Hoofd. Sommigen zijn bejaard (94 jaar) en zijn nog ambitieus. Wie wil jij worden later?
Persoonlijk leiderschap · 10. juli 2024
Wie ben ik zonder visitekaartje of titel?
Tuulk. Onze professionele identiteit kan soms overheersen in gesprekken. Laten we niet vergeten dat we meer zijn dan alleen ons werk.
Persoonlijk leiderschap · 22. juni 2024
Echte leiders huilen (niet)
Huilen op het werk? Brrr, daar wil je niet aan denken. Janken doe je thuis maar. Op het werk ben je de rationaliteit zelve, toch? Think again! Je gevoelens hebben stiekem veel meer invloed op je werk dan je denkt. Balans, rust, leiderschap en ondernemen. Hoe doe je dat?
Persoonlijk leiderschap · 18. juni 2024
Overtuigd van je overtuigingen?
Deze blog zal je leren hoe je je overtuigingen – over jezelf, over anderen of over het leven – kunt veranderen en maakt tegelijkertijd duidelijk hoe je de koppigheid van anderen kunt aanpakken. Ook wel handig😉
Persoonlijk leiderschap · 14. juni 2024
Held worden in je eigen verhaal
Dit is niet het leven dat je hebt besteld. Je weet het best. Je moet/ moed verzamelen om het avontuur aan te gaan. Hoe ga je om met weerstand bij jezelf en van je omgeving?
Persoonlijk leiderschap · 26. mei 2024
Moed tonen aan je team
Over moed wordt niet vaak specifiek gesproken als het over leiderschap gaat. Hoe doe je dat dan als je leiding mag geven aan een team of organisatie?
Persoonlijk leiderschap · 25. mei 2024
Bewuste keuze? Of schijt je liever bagger?
De weg naar de top is niet alleen eenzaam, maar ook bezaaid met hobbels. En ja, ook met een enkele koeienvlaai. Shit dus. Been there, done that. Wat houdt je tegen om je dromen na te jagen?
Persoonlijk leiderschap · 23. mei 2024
Waarom de arrogantste kapiteins de zwaarste stormen veroorzaken
Overmoedige leiders denken dat ze onoverwinnelijk zijn, maar eigenlijk zijn ze gewoon blind voor hun eigen blunders. Hoe tem je het hoogmoedige beest?
Persoonlijk leiderschap · 21. mei 2024
Strategie is: een serie schone toiletten
Strategische plannen maken met je team. Hoe doe je dat? Want feit is: veel grootse plannen zijn niet meer dan een luchtkasteel vol wensdenken.

Meer weergeven