Gratis Loopbaantraject 45+

 

 

Regie over je loopbaan

Wil je een goed doordacht plan maken voor je loopbaan?

 

Herken je dit?

 

Je hebt het prima naar je zin op je werk: leuke collega’s, werk waar je goed in bent, geschikte werktijden en een salaris waar je tevreden mee bent.

 

Kortom, een goede werkplek voor jou. Wel wordt je een jaartje ouder en de veranderingen op het werk blijven doorgaan. Denk je wel eens terug aan hoe het werk 10-15 jaar geleden was? Niet meer te vergelijken met nu! Was het toen beter of slechter? Ach, het was anders!

 

Is een Ontwikkeladvies iets voor jou?

 

Bent je vijfenveertig jaar of ouder en werkzaam in een van de deelnemende beroepsgroepen? Dan kun je gebruik maken van het Ontwikkeladvies. Je krijgt dan kosteloos persoonlijk en op maat gemaakt advies van een loopbaanadviseur.

 

Tijdens een aantal gesprekken van in totaal minimaal vier uur, zullen je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het Ontwikkeltraject maak je een bruikbaar Ontwikkelplan dat je meer zicht geeft over wat de toekomst je brengt. Je hebt een beter beeld van wat jij wilt, kunt wat de mogelijkheden zijn om te zorgen dat je werkend je AOW-leeftijd kan bereiken. Voor advies kunt je uiteraard ook altijd terecht bij je huidige werkgever, vakbond of andere organisatie

 

 

Deelnemende beroepsgroepen?

 

Het Ontwikkeladvies is beschikbaar voor 45plussers die gemiddeld minimaal twaalf uur per week werkzaam zijn in een van de volgende beroepsgroepen en niet in dienst in sector Zorg&Welzijn of sector Rijk:

 

• secretarieel personeel, assistenten en managementassistenten;

 

• werkend in de cateringbranche;

 

• werkend in de sector detailhandel of fysieke winkels in de reisbranche;

 

• gemeenteambtenaren;

 

• buitengewoon opsporingsambtenaren, bedoeld in artikel 142 van het Wetboek van  Strafvordering, toezichthouders en handhavers;

 

• schoonmakers;

 

• werkenden in de sector primair onderwijs;

 

• werkenden in de sector middelbaar beroepsonderwijs en

 

• ambulancepersoneel en meldkamerpersoneel ten behoeve van de ambulancedienst.

 

Als je al werkloos bent, je werk wegens ziekte niet meer kan doen of al een ontslag/reorganisatie regeling voor jou van kracht is, kun je niet deelnemen.

 

 

Wat gaan we doen?
Het traject bestaat uit een intake en een drietal gesprekken. Daarin maak je je complete loopbaanplan, gestart vanuit de basis, onder begeleiding van een ervaren loopbaancoach. Je onderzoekt je talenten en drijfveren, je energiebronnen waarden en natuurlijk je ambities. Deze koppel je aan je wensen, werkervaring en opleiding waardoor je een goed vervolg aan je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling kunt geven.

 

 

Meer focus en zelf de regie in handen nemen
Voldoe je aan alle voorwaarden voor het GRATIS loopbaantraject?

 

Neem dan snel contact met ons op voor jouw GRATIS loopbaantraject! Wij regelen voor jou de subsidieaanvraag. Kom je niet in aanmerking voor de subsidieregeling? Kijk dan eens rond op de website voor de mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht voor:  https://www.darebeweegt.nl/wat/

 

RESULTAAT
Na deze APK in je loopbaan heb je:

 

- meer energie, lef! en zelfvertrouwen;

 

- je kent je talent, drijfveren en wat je ermee wilt;

 

- je ambities zijn helder;

 

- het vermogen je ambities duidelijk over te brengen op anderen (je pitch);

 

- marktgerichtheid, binnen en buiten de organisatie, ondernemerschap;

 

- een plan voor je toekomst, op korte én lange termijn

 

-recht op een gelukkig leven

 

 

Kortom, je kan je navigatie systeem gaan inrichten, jouw weg naar succes! "

 

 

Uitspraken deelnemers:

 

Voor mij ben je een coach die geïnteresseerd is naar wat mij drijft in m'n werk en in m'n leven. Door jou zit ik vol energie en ben ik weer gemotiveerd!

 

 

Ik kan niet anders zeggen dan dat de afgelopen weken voor mij zeer positief zijn geweest.

 

Traindagen en 1 op 1 gesprekken.

 

 

Vrolijke en positieve aanpak

 

 

Humor en alles had genoeg aandacht

 

Wederzijds vertrouwen en respect, op naar ons succes! "

·