Gratis Loopbaantraject 45+

 

 

Regie over je loopbaan

Wil je een goed doordacht plan maken voor je loopbaan?

Herkent u dit?
U heeft het prima naar uw zin op uw werk: leuke collega’s, werk waar u goed in bent, geschikte werktijden en een salaris waar u tevreden mee bent.
Kortom, een goede werkplek voor u. Wel wordt u een jaartje ouder en de veranderingen op het werk blijven doorgaan. Denkt u wel eens terug aan hoe het werk 10-15 jaar geleden was? Niet meer te vergelijken met nu! Was het toen beter of slechter? Ach, het was anders!

Vraagt u zich wel eens af hoe uw huidige werk er over tien jaar uit zal zien? Kunt u uw huidige werk tot de nieuwe AOW-leeftijd volhouden? Bestaat het werk dan nog wel? Hoe kunt u werken leuk houden? Zou u misschien niet iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet u dan nemen?
Het Ontwikkeladvies voor vijfenveertigplussers biedt de mogelijkheid om, in een veilige omgeving en zonder verplichtingen, met een professionele loopbaanadviseur, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken.


Is een Ontwikkeladvies iets voor u?
Bent u vijfenveertig jaar of ouder en werkzaam in een van de deelnemende beroepsgroepen? Dan kunt u gebruik maken van het Ontwikkeladvies. U krijgt dan kosteloos persoonlijk en op maat gemaakt advies van een loopbaanadviseur.
Tijdens een aantal gesprekken van in totaal minimaal vier uur, zullen uw persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het Ontwikkeltraject zult u een bruikbaar Ontwikkelplan hebben opgesteld dat u meer zicht geeft over wat de toekomst voor u brengt. U zult een beter beeld hebben van wat u wilt, kunt en wat de mogelijkheden zijn om te zorgen dat u werkend uw AOW-leeftijd kan bereiken. Voor advies kunt u uiteraard ook altijd terecht bij uw huidige werkgever, vakbond of andere organisaties.

Deelnemende beroepsgroepen?

Het Ontwikkeladvies is beschikbaar voor 45plussers die gemiddeld minimaal twaalf uur per week werkzaam zijn in een van de volgende beroepsgroepen en niet in dienst in sector Zorg&Welzijn of sector Rijk:
 • secretarieel personeel, assistenten en managementassistenten;
• werkend in de cateringbranche;
• werkend in de sector detailhandel of fysieke winkels in de reisbranche;
• gemeenteambtenaren, ;
• buitengewoon opsporingsambtenaren, bedoeld in artikel 142 van het Wetboek van Strafvordering, toezichthouders en handhavers;
• schoonmakers;
• werkenden in de sector primair onderwijs;
• werkenden in de sector middelbaar beroepsonderwijs en
• ambulancepersoneel en meldkamerpersoneel ten behoeve van de ambulancedienst.

Als u al werkloos bent, uw werk wegens ziekte niet meer kan doen of al een ontslag/reorganisatie regeling voor u van kracht is, kunt u niet deelnemen.

Wat gaan we doen?
Het traject bestaat uit een intake en een drietal gesprekken. Daarin maak je je complete loopbaanplan, gestart vanuit de basis, onder begeleiding van een ervaren loopbaancoach. Je onderzoekt je talenten en drijfveren, je energiebronnen waarden en natuurlijk je ambities. Deze koppel je aan je wensen, werkervaring en opleiding waardoor je een goed vervolg aan je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling kunt geven. 

Meer focus en zelf de regie in handen nemen

Voldoe je aan alle voorwaarden voor het GRATIS loopbaantraject?
Neem dan snel contact met ons op voor jouw GRATIS loopbaantraject! Wij regelen voor jou de subsidieaanvraag. Kom je niet in aanmerking voor de subsidieregeling? Kijk dan eens rond op de website voor de mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht voor:

Team & organisatie ontwikkeling

Persoonlijk leiderschap

Carrière bootcamp

Coaching &Intervisie

Missie-Visie en Strategie ontwikkeling

Jaarplan sessie

Evenementen & Lezingen

Assessments & Testen

https://www.darebeweegt.nl/wat/


Resultaat

Na deze APK in je loopbaan heb je:
- meer energie, lef! en zelfvertrouwen;
- je kent je talent, drijfveren en wat je ermee wilt;
- je ambities zijn helder; 
- het vermogen je ambities duidelijk over te brengen op anderen (je pitch);
- marktgerichtheid, binnen en buiten de organisatie, ondernemerschap;
- een plan voor je toekomst, op korte én lange termijn
-recht op een gelukkig leven

Kortom, je kan je navigatie systeem gaan inrichten, jouw weg naar succes!

Loopbaanadvies voor particulieren
De meeste loopbaanadviestrajecten worden vergoed door de werkgever. Het gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling, vergoeding kan uit het budget opleiding of ontwikkeling komen. We ondersteunen je graag richting de communicatie met je werkgever.  We willen echter ook particulieren die op eigen initiatief en voor eigen rekening in staat stellen een professioneel loopbaanadviestraject te volgen. Wij moedigen zelf management aan. Dat is het zelf de regie nemen over je loopbaan en continue werken aan employability, zo blijf je altijd aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt en word je minder afhankelijk van de werkgever. Voor particuliere trajecten kennen we aangepaste prijzen.
 De kosten voor coaching, loopbaanbegeleiding en training zijn vaak aftrekbaar van je belasting.

Stuur je vraag in via de link op onze website. Aanmelden en je kan aan de slag met je toekomst. Reageer snel want: Vol = vol!

Uitspraken deelnemers:
Voor mij ben je een coach die geïnteresseerd is naar wat mij drijft in m'n werk en in m'n leven. Door jou zit ik vol energie en ben ik weer gemotiveerd!

Ik kan niet anders zeggen dan dat de afgelopen weken voor mij zeer positief zijn geweest. Traindagen en 1 op 1 gesprekken.

Vrolijke en positieve aanpak

Humor en alles had genoeg aandacht

Wederzijds vertrouwen en respect, op naar ons succes!

·