Gratis Loopbaantraject 45+

Heb jij goed doordacht plan voor je loopbaan?

 

 

Herken je dit?

 

Je hebt het prima naar je zin op je werk: leuke collega’s, werk waar je goed in bent, geschikte werktijden en een salaris waar je tevreden mee bent.

 

Kortom, een goede werkplek voor jou. Wel word je een jaartje ouder en de veranderingen op het werk blijven doorgaan. Denk je wel eens terug aan hoe het werk tien tot vijftien jaar geleden was? Niet meer te vergelijken met nu! Was het toen beter of slechter? Ach, het was anders!

 

Is een Ontwikkeladvies iets voor jou?

 

Bent je vijfenveertig jaar of ouder en werkzaam in een van de deelnemende beroepsgroepen? Dan kun je gebruikmaken van het Ontwikkeladvies. Je krijgt dan kosteloos persoonlijk en op maat advies van een loopbaanadviseur.

 

Wat gaan we doen?
Het traject bestaat uit een intake en een drietal gesprekken. Daarin maak je je complete loopbaanplan, gestart vanuit de basis, onder begeleiding van een ervaren loopbaancoach. Je onderzoekt je talenten, behoeften, drijfveren, je energiebronnen, waarden en natuurlijk je ambities. Deze koppel je aan je wensen, werkervaring en opleiding. Zo kun je een goed vervolg aan je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling geven. Na dit ontwikkeltraject maak je een bruikbaar ontwikkelplan dat je zicht geeft op de toekomst. Je hebt een beter beeld van wat jij wilt en kunt. Je ontdekt bovendien de mogelijkheden werkend je AOW-leeftijd te bereiken.

 

 

Wat bereik je met deze coaching?

 

- je hebt meer energie, lef! en zelfvertrouwen;

 

- je kent je talent, drijfveren en wat je ermee wilt;

 

- je ambities zijn helder;

 

- je kunt je ambities duidelijk overbrengen op anderen (je pitch);

 

- je leert over marktgerichtheid, binnen en buiten de organisatie, en ondernemerschap;

 

- je maakt een plan voor je toekomst, op korte én lange termijn

 

-    je ervaart (nog meer) jouw recht op een gelukkig leven!

 

 

Kortom, je kan je navigatiesysteem gaan inrichten, jouw weg naar succes!

 

De voorwaarden

Het Ontwikkeladvies is beschikbaar voor 45-plussers die gemiddeld minimaal twaalf uur per week werkzaam zijn in een van de volgende beroepsgroepen en niet in dienst in sector Zorg&Welzijn, ZZP’ers of sector Rijk:

 

      secretarieel personeel, assistenten en managementassistenten;

 

      werkend in de cateringbranche;

 

      werkend in de sector detailhandel of fysieke winkels in de reisbranche;

 

      gemeenteambtenaren;

 

      buitengewoon opsporingsambtenaren, bedoeld in artikel 142 van het Wetboek van Strafvordering, toezichthouders en handhavers;

 

      schoonmakers;

 

      werkenden in de sector primair onderwijs;

 

      werkenden in de sector middelbaar beroepsonderwijs en

 

      ambulancepersoneel en meldkamerpersoneel ten behoeve van de ambulancedienst.

 

Als je al werkloos bent, je werk wegens ziekte niet meer kan doen of al een ontslag-/reorganisatie-regeling voor jou van kracht is, kun je niet deelnemen.

 

Meer focus en zelf de regie in handen nemen!
Voldoe je aan alle voorwaarden voor het GRATIS loopbaantraject?

 

Neem dan snel contact met ons op voor jouw GRATIS loopbaantraject! Wij regelen voor jou de subsidieaanvraag. Kom je niet in aanmerking voor de subsidieregeling? Kijk dan eens rond op de website voor de mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van (loopbaan)coaching op maat .

 

 

Uitspraken deelnemers:

 

-        Voor mij ben je een coach die geïnteresseerd is naar wat mij drijft in m'n werk en in m'n leven. Door jou zit ik vol energie en ben ik weer gemotiveerd!

 

-        Ik kan niet anders zeggen dan dat de afgelopen weken voor mij zeer positief zijn geweest.

 

-        Vrolijke en positieve aanpak

 

-        Humor en alles had genoeg aandacht

 

-        Wederzijds vertrouwen en respect, op naar ons succes! "

 

-        Ik heb veel aan de ontwapende manier, de speelsheid van de methodieken, de heldere verwoording. Gecombineerd met alle processen die je uitstekend en praktisch uit de doeken doet, dank!

 

-        Ik geef haar negens voor verhelderend, betrokkenheid, enthousiasme, aansluiting op leven en werk, en waardevolle feedback.

 

-        Ina is een goede luisteraar en gaat recht naar de kern. Geeft helderheid en rust. Geeft goede hulpmiddelen mee waarmee ik jaren vooruit kan. Dit alles in een  sfeervolle setting met humor en luchtigheid. Van harte aanbevolen.