VAN WERKDRUK NAAR WERKGELUK

Van werkdruk naar werkgeluk

 

Je zit al een tijdje in dezelfde ‘tredmolen’: je doet je werk met plezier, maar ervaart daarin ook vaak stress. Een naar gevoel. Laat je het zo omdat je vindt dat dat ‘erbij’ hoort? Of zou je die druk kunnen ombuigen naar geluk? En hoe gaaf zou het zijn dat samen met je collega’s te doen?

 

Dare organiseert compacte, maar effectieve workshops ‘van werkdruk naar werkgeluk’ op maat. Dat is meer dan een ‘stukje’ timemanagement. In een dag of dagdeel kijken we kritisch naar je werkproces en hoe je efficiënter – en vooral: met meer plezier – aan de slag kunt! Zodat je meer voldoening ervaart en vooral: geluk. Je bent het waard!

Workshop op locatie 

 

 

De training wordt natuurlijk nog effectiever als je die samen met je collega’s volgt. We kunnen deze training op elke gewenste locatie organiseren!

 

Ervaring van deelnemers met werkgeluk

De training is precies zoals time management bedoeld is. Effectief en efficiënt! "
 
"Deze training heeft ons geholpen om onze tijd veel productiever in te vullen. We kunnen hierdoor veel efficiënter en doelgericht te werk gaan. Dit is timemanagement hoe het hoort te zijn!"
 
Uitstekende toevoeging op structuur in dagelijkse werkzaamheden. Helpt niet alleen bij "brandjes blussen" maar ook om brand te voorkomen!"
 
In een energieke middag werden we meegezogen in de dynamiek van Ina , in beweging door overzicht en rust. Niet voor niets van werkdruk naar werkgeluk. Gelukkig zit er veel humor in de training, heb me geen minuut verveeld.

Top! Minder stress en meer energie, on the move!