Persoonlijke ontwikkeling

Dare! verzorgt evenementen, lezingen en workshops die altijd interactief en prikkelend zijn en boordevol energie zitten. Voor kleine en grote groepen.

Een inspirerende reis naar jezelf

 

Haal het beste uit jezelf en stimuleer anderen!

 

 

Meer regie over je eigen leven!

 

In één dagdeel, een stap maken in jouw persoonlijk leiderschap.

 

Een volle agenda, een uitpuilende inbox, een druk sociaal leven, leuke en minder leuke verplichtingen. Elke dag staan wij voor lastige keuzes. Waar zeg jij ‘ja’ tegen dit jaar? Sta stil bij jouw kwaliteiten, drijfveren en kracht! (Her)ontdek jouw talenten!

 

 

 

MEER PLEZIER EN VITALITEIT?

 

Ontdek jouw recept voor succes en mislukking tijdens deze sessie. Persoonlijke aandacht en jouw ontwikkeling staan centraal. Dus: ga de diepte in! Je krijgt praktische handvatten voor een goede (en blijvende) werk- en privébalans.

 

Deze workshop is de sleutel naar meer rust en energie in jouw leven! Of je nu 20 of 80 bent, deze avond is voor iedereen die op zoek is naar meer balans!

 

 

Kwartjes

 

JIJ bent een mooi mens, leidinggevende of niet, die op zoek is naar handvatten voor groei in je persoonlijk leiderschap en ontwikkeling van jouw team (thuis of werk).
Dare! werkt vanuit de passie om mens en organisatie in beweging te brengen.

 

Wij helpen bij het ontwikkelen van (persoonlijk) leiderschap en teamontwikkeling. We willen ‘kwartjes’ laten vallen bij jou, waardoor je een stap verder komt in je ontwikkeling. Een belangrijke basis is écht in contact zijn met jezelf en de ander. Alles valt of staat bij de kwaliteit van de onderlinge interactie.

De eerste interactie: meer weten over deze reis?


 


 

Ken je mij, wie ken je dan?

 

Alles wat je aandacht geeft groeit
Het doel van deze kennissessie is elkaar ontmoeten, klantgericht denken en doen richting de interne klant (de medewerkers) en de uiteindelijke klant. Samenwerking bevorderen, communicatie verbeteren en het verbinden van het team staan centraal. Samen gaan we op weg naar een gezamenlijk doel, waarin iedereen deel is van het geheel. We brengen het team samen en de organisatie naar een hoger niveau.

 

 

Uiteindelijk draait het om één ding: Kwaliteit. Voor klanten, medewerkers en organisatie. De specialiteit van een toporganisatie! Hoe? Door proactief met het team aan de slag te gaan. Want alles wat je aandacht geeft groeit.

 

 

Wie ben je , wie ken ik? Waar staan we nu en waar willen we naartoe? Ieder mens is gelukkig uniek, maar hoe kun je makkelijker dichtbij komen? Door je te verdiepen in je eigenschappen, denkwijzen en gedrag!

 

 

Echt kennismaken

 

Deze sessie is niet alleen leuk, maar ook educatief en informatief. We maken echt kennis met elkaar, hebben plezier en benoemen de vervolgstappen voor de toekomst.
Haal jij alles eruit wat erin zit? Focus je je op groei als mens, als team of als organisatie? Het levert meer voldoening, werkplezier én maximaal resultaat.

 

Kennismaken?


 

 

Ik zie jou wel zitten!

Zet je flirtbrein in voor zakelijk contact

 


Maak onbevangen en positief contact. Recht uit het hart. Flirt eens onder leiding van een coach! Op de werkplek blijkt zakelijk flirten zeer effectief, want het draait immers eerst om de mens en dan pas om de zaken.

 

 

Ga onverschrokken je eigen uitdaging aan. Wees een flirt!

 

 

Dat bedoelen we uiteraard positief. ‘Flirten’ begint bij jezelf en hoe jij contact maakt. Je mindset is in deze fase van groot belang voor het verloop van dat contact! De basis:

 

 

·         Zet je ‘flirtbrein’ aan!

 

·         Richt je aandacht! Door welke bril kijk jij naar iemand?

 

·         Maak contact! Non-verbale communicatie is cruciaal;

 

·         Wees je bewust van de kracht van je lichaamstaal;

 

·         Let op kleine veranderingen in je houding of stem;

 

·         Werk vanuit je innerlijke kracht  naar overtuigingskracht;

 

 

Kortom:

 

·         Hoe waardevol ben jij?

 

·         Waar zitten je flirtkwaliteiten?

 

·         Hoe ga je deze bewust inzetten voor nog betere zakelijke relaties?

 

 

Natuurlijk gaan op een originele manier afscheid nemen van elkaar. Hongi, Nokhoi hur, ojigi, jump for joy, sawatdie, of steken we onze tong uit. Een spannende ‘reis’ waaruit al snel blijkt hoe jij je kwaliteiten optimaal in kunt zetten!

 

 

Meer weten of zakelijk flirten?


 

 

 


 

 

Timemanagement

 

Resultaatgericht je tijd indelen werkt!

Druk, druk, druk! Dat zijn we allemaal. Maar waar ligt jouw focus? Druk met de juiste dingen, of zoals Steven Covey het al lang geleden benoemd: ‘Belangrijke zaken eerst! We gaan van taakgericht naar resultaatgericht.’

 

Resultaat van een timemanagement-training

Ook na de training timemanagement, heeft een week maar 168 uur. Daar verandert niets aan. Wel krijg je door de timemanagementtraining meer inzicht in je eigen houding en gedrag, en weet je beter wie je daarin wilt zijn. Vanuit die heldere, nieuwe startpositie kun je opnieuw je leven, je werk en je tijd indelen en vormgeven op een manier die bij je past. Je leert tijd maken voor wat voor jou echt belangrijk is en bent weer de regisseur van je eigen leven.

Geen tijd te verliezen? Neem dan direct contact met ons op.

 

 

De succescode

 


Geloof erin!

Ben je al overtuigd van je eigen succes of heb je meer behoefte om je zelfvertrouwen te vergroten en dagelijkse uitdagingen aan te gaan? Te leven met passie en inspiratie en alles te bereiken wat je wil bereiken?

 

Kompas

Tijdens deze lezing krijg je eenvoudig inzicht in wie je bent, wat je wilt en creëer je zo de start van je morele kompas. Dit kompas geeft richting en zorgt dat je creatiever, productiever en uiteindelijk effectiever wordt. Kernwoorden zijn; inspirerend, eenvoud en laagdrempelig met impact! Het doel is om je te inspireren het beste uit je leven te halen en daarbij het liefst ook anderen op een positieve manier te raken .

 

Doelen

In praktische stappen ga je op weg naar je ultieme doel, of dat nu een topfunctie binnen het bedrijf is, een lager gewicht, goede cijfers op school of het verdienen van miljoenen euro’s per jaar…. De aanpak is steeds dezelfde! Houd je eraan en succes is gegarandeerd.

 

·         Beslis wat je wilt

·         Geloof erin

·         Handel ernaar

·         Bereik je doel

 

We nemen je mee naar het succes van morgen. Wat heb je nog te leren, te zien en wat ga je veranderen?

 

Meer weten over jouw succescode? Maak dan een vrijblijvende afspraak


 

Evenementen

 

Zakelijk evenement of bedrijfsuitje, maar dan écht anders.

 

Op zoek naar een boeiende en een andere invulling van uw relatie- of personeelsevenement? De Profile Dynamics Experience combineert het leuke en het leerzame.

 

 

Drijfveren

Op zeer interactieve wijze nemen we de deelnemers mee in de wereld van de drijfveren. Daarna krijgt iedereen zijn eigen drijfverenprofiel en brengen we via workshops verdieping aan zoals:

·         persoonlijk leiderschap en ontwikkeling

·         inzicht in teamdynamica en teamontwikkeling

·         samenwerking en interactie

·         de persoonlijke handleiding

·         feedback geven en vragen

 

Qua groepsgrootte is er geen beperking. Vanaf enkele tientallen deelnemers geven wij uw evenement kleur!

 

Inzicht

Het personeelsevenement krijgt extra impact omdat de medewerkers naar huis gaan met inzicht in hun drijfveren en die van hun collega's. Ze krijgen waardevolle handvatten mee voor persoonlijke ontwikkeling en effectieve onderlinge interactie en samenwerking.

 

Uw zakelijke event brengt u dieper inzicht in de onderlinge verhoudingen en relaties. Met deze informatie kun je je organisatie nog beter (in)richten om je klantenkring positief te beïnvloeden en wederzijdse groei van resultaten te laten ontstaan.

 

 

Meer weten over een bedrijfsuitje met impact?