Training

Veel organisaties weten dat wendbaarheid een onmisbare eigenschap is om succesvol te zijn. Ze richten zich vol goede moed op nieuwe structuren en processen, digitaliseringstrajecten en agile werken. Maar vergeten daarbij iets essentieels: het zijn uiteindelijk de mensen die de wendkracht van je organisatie bepalen.

 

Wil je van toegevoegde waarde blijven? Dan moet je leren anticiperen op veranderingen: ze zien aankomen, angsten overwinnen en nieuwe wegen kiezen. Kortom, highly adaptive zijn.

 

Dat vraagt een specifieke mindset en ambitie van professionals en teams!

 


foto Unsplash quino-al

Kijk eens bij de trainingen en workshop!


Hoe wij u helpen deze doelen te bereiken?Wij coachen organisaties om zich te ontwikkelen tot wendbare, doelgerichte samenwerkingsverbanden. Daartoe ondersteunen en adviseren we bij organisatie- en leiderschapsontwikkeling. Onze focus is een gezamenlijke blik op zowel waarde creatie als op menselijke interactie en de samenhang daartussen.

Onze team coaching richt zich op het teams helpen optimaal bij te dragen aan de klantwaarde waar de organisatie voor (be)staat.

Wij bieden een palet aan trainingen en opleidingen met een voorkeur voor maatwerk. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar versterking van samenwerkingscompetentie of leiderschap? Zou u uw organisatie willen leren om Agile, Scrum of Lean toe te passen? 

 

Wij bespreken graag de mogelijkheden.Dare! brengt graag mens én organisatie in beweging!


Ervaringen:

“De trainers van Dare! weten snel zowel de groep als de individuele medewerker te boeien, te laten nadenken en ook concrete stappen te laten zetten in ontwikkeling.

Ze helpen de groep écht verder en spelen flexibel in op diverse vraagstukken en situaties die zich voordoen."

 

 "Ik vond de openheid, betrokkenheid mooi om te zien in de groep. Het werd laagdrempelig gebracht en het lukt mij om de ontvangen feedback om te zetten in een actiepunt."