· 

Van frustratie naar energie in een paar schoppen!

Ken jij Ina Mennegat. Zij is business coach. Een goede hoor. Direct maar eerlijk, nee, zij draait er niet om heen. Zij weet ook waarover zij spreekt. Zij komt uit een ondernemersnest en heeft als manager gewerkt bij tal van grote organisaties. 

En fijn hoor zo’n coach die lekker Twents nuchter in het leven staat. Met een flinke portie humor ook. Zij prikkelt en vraagt echt door. Dat was voor mij en de organisatie soms niet altijd makkelijk, maar wauw, wat hebben we een energie van haar gekregen.

Zij gaf me een schop onder mijn kont die ik net even nodig had.

Wij kunnen weer verder. Hebben structuur, ondernemersgeest, nieuwe commerciële inzichten en overzicht gekregen. Ina, die kan je vertrouwen. Als je vastzit en weer in beweging wilt komen.

-Harold, directeur zorginstelling

Zin in een GRATIS ontwikkeladvies?!

Uiteindelijk ben je als ondernemer eigenzinnig en rebels genoeg maar naar wie durf jij te luisteren?
Tja, dat kan ook nog eens voor niks, een GRATIS ontwikkeladvies.

JE ZAL HET LEF! MAAR HEBBEN…

  • Om eindelijk te verdiepen in een andere baan
  • Om kritisch naar je eigen functioneren in je team te kijken
  • Om jezelf uit te dagen met een opleiding
  • Om gewoon die carrière stap te zetten
  • Om jezelf kwetsbaar op te stellen en zo te ontdekken waar je sterke kanten liggen
  • Om jezelf een schop onder je achterste te geven en de regie te pakken.
  • Om jezelf op te geven voor de verkiezing ‘Coachtalent van het jaar’

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik had het LEF! met Dare! te beginnen een paar jaar geleden. En dat LEF! voelde zo goed, dat ik steeds een stapje verder durfde. Nu ben ik in de laatste ronde beland van de verkiezing voor coachtalent van het jaar. “Wat een LEF!” zeggen sommigen. Inderdaad, heerlijk!

 

Ik gun ook jou die ‘schop’ of dat ‘steuntje’ om het LEF! in jou wakker te maken. Met loopbaan coaching, leiderschapstraining, tips voor meer zelfvertrouwen en assertiviteit. Ik laat het je graag zien. Resultaatgericht, confronterend en direct. Maar altijd duidelijk, met humor, liefde en uitdaging. Benieuwd hoe jij jouw LEF!! kunt ontdekken en in kunt zetten?

 

Wil jij je richting geven aan je zoektocht en samen met een coach in een aantal sessies stappen maken? Stuur ons een bericht!