· 

Ome Phil en z'n stappers

Just do it!

 

Wat zou ik graag zou willen dat ik het helemaal opnieuw kon doen. Daarnaast wil ik de ervaring delen, de ups & downs, zodat een jongeman of jonge vrouw, die ergens tegen dezelfde problemen aanloopt als ik, geïnspireerd word of gerustgesteld.

 

Of geënthousiasmeerd. Een jonge ondernemer, misschien een sportman of schilder of romanschrijver, die doorgaat.

 

Het is dezelfde drive die we delen. Dezelfde droom.

Het zou aardig zijn als ik hen kon helpen de gebruikelijke tegenslagen te overwinnen. Ik zou hun willen vertellen dat ze even halt moeten houden, lang en diep na moeten denken over hoe ze de komende veertig jaar door te willen brengen en met wie. Ik zou mannen en vrouwen van halverwege de twintig willen zeggen niet nu al tevreden te zijn met een baan of een beroep of zelfs een carrière.

 

Zoek een roeping. Zelfs als je niet weet wat dat betekent, zoek die.

 

Als je je roeping volgt, is vermoeidheid beter te verdragen, teleurstellingen zullen brandstof zijn, de euforie zal zijn zoals je nog nooit hebt meegemaakt!

-Phil Knight (Oprichter Nike)

 

Zoek! Wij willen je graag begeleiden als het gaat om persoonlijk leiderschap!

 

Leef jouw leven, energiek en vol Lef!