· 

Just do it!

👷‍♀‍🎇🎭Als het op de toekomst aankomt zijn er drie soorten mensen: 

🎏zij die het laten gebeuren
🎏zij die zorgen dat het gebeurt en
🎏zij die zich afvragen wat er is gebeurd.

Sommige bedrijven zijn vastberaden tot de tweede groep te horen.

-Richard Branson, oprichter en CEO Virgin group


Take a change. It’s the best way to test yourself.

Have fun and push boundaries

aldus ome Richard🚀


Sir Richard wordt vaak beschouwd als een inspirerende ondernemer. Hij kiest ervoor gemotiveerde mensen aan te nemen, waarna hij energie aanwakkert rondom een doel en van mensen verwacht dat ze dat bereiken. Hij gelooft in het helpen van mensen om dingen te bereiken waarvan ze zelf dachten dat ze daartoe niet in staat waren en hij geniet ervan een katalysator te zijn voor anderen. 

 

Hij gelooft dat je leert door theorieën uit te proberen en door fouten te maken. Tegelijkertijd staat hij erom bekend dat hij zijn medewerkers behandelt als een uitbreiding van zijn familie. Zijn blog op de Virgin-homepage illustreert zijn zeer persoonlijke en betrokken aanpak.

En jij, ben je nog ondernemend genoeg, gemotiveerd om na deze zwoele dagen weer vol energie aan het werk te gaan?

Of heb je stiekem wel een zetje nodig?