· 

Beloning van mij en de overheid!

Wat zou ik graag willen dat ik het helemaal opnieuw kon doen. Daarnaast wil ik de ervaring delen, the ups and downs, zodat een jongeman of jonge vrouw, die ergens tegen dezelfde problemen aanloopt als ik, geïnspireerd wordt of gerustgesteld. 

 

Of geënthousiasmeerd. Een jonge ondernemer, misschien een sportman of schilder of romanschrijver, die doorgaat. Het is dezelfde drive die we delen. Dezelfde droom. Het zou aardig zijn als ik hen kon helpen de gebruikelijke tegenslagen te overwinnen. Ik zou hun willen vertellen dat ze even halt moeten houden, lang en diep na moeten denken over hoe ze de komende veertig jaar door te willen brengen en met wie.


Ik zou mannen en vrouwen van halverwege de twintig willen zeggen niet nu al tevreden te zijn met een baan of een beroep of zelfs een carrière. Zoek een roeping. Zelfs als je niet weet wat dat betekent, zoek die. Als je je roeping volgt, is vermoeidheid beter te verdragen, teleurstellingen zullen brandstof zijn, de euforie zal zijn zoals je nog nooit hebt meegemaakt!
-Phil Knight Oprichter Nike
Zoek en onderneem het!

 

Vanaf deze maand ben ik als ondernemerscoach verbonden aan de Startversneller. De Startversneller helpt ondernemers bij een succesvolle start van hun eigen bedrijf.
Voorwaarde is
- dat je bedrijf: is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (max. 5 jaar) en gevestigd is in de provincie Overijssel of Gelderland.
-De coaching is specifiek gericht op het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden.
Ondernemers komen in aanmerking voor een voucher van € 1.000,- om te besteden aan coaching en/of opleiding. Zie hieronder de link naar de website:

 

https://www.darebeweegt.nl/wat/ondernemerscoach/

 

#focus&groei #persoonlijkleiderschap #plezier #succesvolleorganisaties #aandacht #waardering #ondernemers #helden

 

Foto: Unsplash Austin Chan
Bron: Shoe dog