Ondernemerscoach

Met de juiste hulp kun jij ondernemen met meer plezier, focus in je werkzaamheden en groei in je bedrijf.

  Loslaten, lef en leiderschap

 

Deze ondernemerscoach brengt gegarandeerd reuring! Oprecht betrokken en to the point gaat zij direct aan de slag met de ‘pijnpunten’ die jij als (toekomstig) ondernemer ervaart. Ina Mennegat weet als geen ander wat het ondernemerschap betekent en inspireert en enthousiasmeert je graag. Haar energieke persoonlijkheid maakt ongetwijfeld een tikkeltje rebellie bij je los. En juist die energie brengt je verder. Ina toont je graag een nieuwe blik op jouw ondernemerschap, buiten de gebaande paden. Ze brengt structuur, rust en focus.

 

Ina durft de juiste vragen te stellen en spiegelt de gevolgen van jouw keuzes. Dat doet ze vertrouwelijk, flexibel en voortvarend!

 

 

Weg met de beren!

 

Wil je een bedrijf starten, maar houden de beren op de weg je tegen? Of ga jij juist voor een volgende stap in je onderneming? Wil je groeien of uitbreiden, maar pieker je over de juiste manier of het goede moment? Wil je af van stress en vermoeidheid en meer balans tussen werk en privé?

 

Kortom, zie jij uit naar de mening, de motivatie en de modellen van Ina? Laat de waan van de dag dan even los. Ga eens klankborden met Ina en bepaal jouw coachdoel. Voor toepasbare tools. Frisse ideeën. Of een figuurlijke ‘schop onder je kont’.

 

 

 

DE AANPAK VAN INA

-       Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

-       Nulmeting, Ondernemersscan

-       Persoonlijke Profiel Analyse (inzicht in je gedrag: van nature, op het werk en hoe je reageert onder druk)

-       Focus- of groeistrategie

-       Sparringpartner

-       Borgen van je resultaten

 

 

 

Over Ina

 

“Ik ben opgegroeid in het bedrijf van mijn ouders. Ondernemers hebben mij altijd gefascineerd. Ze moeten immers veel kunnen: leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. Het is gaaf om mensen en organisaties in beweging te brengen. Het geeft me veel voldoening om ondernemers te coachen. Ik zie vaak dat zij alles zelf willen doen of niet kunnen loslaten. En juist dat leidt af waar een ondernemer eigenlijk mee bezig moet zijn: focus en groei. Ik daag je graag uit je comfortzone te verlaten. Daarbij bied ik handvaten, maar je moet zelf aan de slag! En je zult zien hoe verrassend snel je boven jezelf uitstijgt!

 

Verder schrijf ik graag. Over het leven van alledag. Wil je mij nog beter leren kennen? Lees dan mijn boek LEF!

 

 

 

Ina Mennegat (1973) is via Nyenrode opgeleid tot sprankelende leidinggevende. Haar carrière begon zij als ondernemer binnen het familiebedrijf. Om vervolgens in de leisure wereld diverse operationeel managementfuncties uit te voeren.

 

Startversneller

 

Beloning van mij en de overheid

 

De Startversneller helpt ondernemers bij een succesvolle start van hun eigen bedrijf. Voorwaarde is dat je bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (max. 5 jaar) en gevestigd is in de provincie Overijssel of Gelderland.

 

De coaching is specifiek gericht op het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden. Ondernemers komen in aanmerking voor een vouchers van € 1.000,- om te besteden aan coaching en/of opleiding. Als business coach is Ina Mennegat verbonden aan De Startversneller.

 

Dit is een tijdelijk project via de provincie Overijssel & Gelderland, voor ondernemers die wonen en werken in Overijssel & Gelderland.

 

Inmiddels zijn er 280 vouchers verstrekt en de regeling geldt zolang de voorraad strekt. Wacht daarom niet te lang, als je denkt dat dit ook iets voor jou is.

Kijk wat ik voor je kan betekenen:

https://www.destartversneller.nl/

 

Wil je ook gebruik maken van deze subsidie en coaching op maat? Kun je nog wel een extra zetje gebruiken? Inspiratie, tips/ tools, ontdekken waar nu jouw blinde vlek zit?

 

Dan nodig ik je van harte uit om contact met me op te nemen.

 

Denk je dat dit voor iemand anders interessant is, dan mag je dat natuurlijk doorsturen of aan me doorgeven.

 

Wil je er meer over weten, mail me dan even terug of bel/ app mij (06-23 92 09 84).

 

Onderneem het!

 

Ina Mennegat