Gratis E-Book Rust, overzicht en energie

Ronald en Agnes gaan ook uit elkaar, zij heeft een ander gevonden op het werk. Het schijnt dat Ronald veel aan het werk was. Oh, maar hij was toch ondernemer? 🧐

Klopt, maar daar ging te veel tijd inzitten.

Ronald koos vanuit zijn manager positie voor zijn eigen bedrijf. Door de combinatie van een jong gezin en ondernemerschap weet hij maar al te goed hoe het is om druk te zijn. En goéd druk: 80-uur-in-de-week druk. Die druk kan hij op sommige momenten goed aan en kan zelfs lekker voelen, totdat er een punt komt dat het niet meer gaat.

Drukke mensen. Simpelweg geen tijd om stil te staan, met een succesvolle carrière, (te) veel verantwoordelijkheden. Maar ze beseffen dondersgoed dat het anders moet. Ze zien zichzelf herhaaldelijk in de eigen valkuilen tuinen en stevenen daarmee keihard af op een burn-out. Wanneer zo’n professional dan van zijn omgeving hoort dat hij zichzelf even de tijd moet geven om gas terug te nemen, verklaart hij/zij ze vaak voor gek. 

 

 

❇️Rust, overzicht en energie!❇️

We hebben al talloze mensen geholpen om te hervinden wat voor hen écht belangrijk is, om ze vervolgens met de prioriteiten op orde weer hun weg te laten vervolgen. Doelgericht, helder, en in het moment.

✅Tijd vinden om even stil te staan om echt goed over dingen na te denken

✅Om de rust te hebben om zaken te laten bezinken, weg van de automatische piloot

✅Zaken slim en strategisch aan te pakken

✅Groeien op de gebieden waar jij dat wilt

✅Antwoorden vinden op: ‘Waarom doe je wat je doet?’

✅‘Waarom maak je bepaalde keuzes?

✅Een betere keuze leren maken tussen je werk, familie en vrienden (die veel belangrijker zijn)?

✅Van dat laatste heb ik – mede door mijn eigen ervaring met stress en drukte – zo’n beetje mijn levenswerk gemaakt.

✅Het bevat niet alleen handige tips die je gelijk kunt toepassen voor meer succes, maar ook de achterliggende redenen waarom je soms toch irrationele keuzes blijft maken.

✅Als kers op de taart, geeft het boek je praktische handvatten om door te gaan bij tegenslag.

✅Een gelukkig mens worden

✅Eén met minder stress en de mentale rust om dingen daadkrachtig aan te pakken.

✅Keuzes te maken vanuit je hart én hoofd.

✅Zelfleiderschap noem ik dat.


Lijkt het je leuk om met het E-Book: Rust, overzicht en energie! Aan de slag te gaan. Meld je even aan 

Het e-book is verdeeld over vier weken zodat je leert belangrijke keuzes te maken, in plaats van deze steeds weer uit te stellen. En je leven zó in te richten dat je doet wat je plezier en voldoening geeft. Dan is stress binnen no-time verleden tijd.

Ina

PS. Dit coachboek gaat je alleen helpen als je jezelf 100% inzet. Heb je hulp nodig met het toepassen van de inzichten? Dan ben je van harte welkom voor support via info@darebeweegt.nl