· 

Spiekbriefje voor leiders en andere vakidioten

Speciaal voor jou....

Zij stuurt me nieuwsbrieven uit New York

En uit de Telefoon komt een app.

Met de prachtigste verhalen

God, wat is ze lief

Gisteren uit Lissabon?! (was ik daar dan;-)

Ik mis je en gun je leiderschap

Vandaag uit Dare! een kattebel

Want er is zoveel te doen

En morgen als de dag weer start 

Dan stort je je op je werk

Met al die leiderschaptips

Uit Enter

 

bsolutvision-82TpEld0_e4-unsplash

Doe dit en anderen zullen volgen

Neem iedereen vergadering een goed idee mee.

Als jij beter voorbereid bent dan de meeste van je collega’s word je beschouwd als een betere leider, aldus Mark Stevens, auteur van Your Management Sucks.

Behandel tegenspoed met onverschilligheid.

Woede, frustratie, angst…. Je kunt wel voelen, maar toon het nooit. Als jij verward bent, worden anderen dat ook. Het is beter om te doen alsof je deze tegenvaller verwacht had en al druk bezig bent met het bedenken van de oplossing.


Stel belangrijke beslissingen uit

Maar net zolang tot je er 80% van overtuigd bent dat je de juiste beslissing neemt. Hoe meer je achter een besluit staat hoe meer je overkomt als een ‘decisionmaker’.

Praat over de toekomst

Een belangrijke motivator ‘Mensen zijn productiever als zij voelen dat hun dagelijkse arbeid ervoor zorgt dat hun bedrijf hierdoor groeit,’ zegt Michael Useem, professor aan de Wharton School of Business aan de universiteit van Pennsylvania.

 

Maak fouten

 

‘Grote leiders hebben vaak briljante ingevingen, ’zegt Stevens, die net als Cruyff vindt dat je moet schieten om te kunnen scoren. ‘Als je niet minstens één keer per week ‘op je bek gaat, neem je niet genoeg risico.’

Activeer en benut het talent in jezelf!

Coaching is een persoonlijke begeleiding in een gelijkwaardige relatie. Dit kan zowel één-op-één, als met meerdere mensen (bv bij conflicten) of met een team.

 

Onze ervaren coaches ondersteunen en begeleiden jouw leerproces en zorgen dat je je ontwikkeldoelen behaalt. Het doel van coaching is het vergroten van de mentale vitaliteit en daarmee de persoonlijke effectiviteit van de coachee.

 

Dare! biedt verschillende vormen van coaching aan zoals TMA coaching, Personal coaching, Interventie coaching en Teamcoaching.

 

Voor iedereen een passende coaching

Wij werken met verschillende vormen van coaching, afhankelijk van de vraag en het doel. Kijk eens welke verschillende coachingsvormen er zijn. Neem vooral persoonlijk contact met ons op om de mogelijkheden en vormen van coaching te bespreken.

 

Mijn ervaring met de coach is uitstekend. In slechts enkele comfortabele en informele sessies kwamen we al gauw tot een helder geformuleerd doel waaraan ik zelfstandig verder kon werken.

 

Meer informatie nodig of kennismaken?

 

bsolutvision-82TpEld0_e4-unsplash