· 

Hey boss, hoe is het met je basisuitrusting?

Overdag druk met brandjes blussen zodat je ’s avonds je eigen werk nog moet doen? De hoogste tijd voor structuur en focus. Bij jou én je team. Hoe zet je ieders kwaliteiten optimaal in? En wat te doen bij ongewenst gedrag?

 

Wow, daar sta je dan als kersverse leidinggevende / startende manager. Vers in de organisatie. Of heb je promotie gemaakt en stuur je nu je vroegere collega’s aan? Hoe dan ook, je wilt je ontwikkelen in je nieuwe rol. Best een uitdaging. Want je zult – om maar iets te noemen 😉 – ook minder leuke beslissingen moeten nemen. En die ook nog eens handig communiceren. Constructieve feedback geven. En daar zit niet iedereen op te wachten. 

 

 

 

dynamic-wang-lY3PF5023KA-unsplash


Elke dag weer in de spiegel kijken, reflecteren op je eigen gedrag en ja, ook omgaan met feedback op jouw eigen handelen. Bam! Klinkt allemaal leuk, maar hoe zorg dat je goed voorbereid bent op deze nieuwe positie? Je hebt ongetwijfeld zelf wel eens in de praktijk ervaren hoe het niet moet als je ‘baas’ weer eens een onbegrijpelijk besluit nam…

 

Je wilt natuurlijk vanuit een stevige basis effectief leidinggeven. Praktisch aan de slag met je nieuwe taken en verantwoordelijkheden. Met jouw unieke kwaliteiten als fundament en alle ruimte om effectief nieuw gedrag voor deze functie aan te leren. Zin in!

 


Wil je niet in de valkuilen van jouw kersverse nieuwe positie stappen? Dan is de training ‘Startende Manager’ iets voor jou. Tijdens zes sessies ontdek je stap voor stap hoe je niet alleen glanzende bedrijfsresultaten haalt, maar ook hoe je hiervoor je persoonlijke groei en dat van je team stimuleert. Vol impact. Stap voor stap.


Maar met de kracht van een wervelwind! Van hard werken naar motiveren. Van de kar trekken naar subtiel delegeren. Bereid je voor op veel oefenen, talloze eyeopeners en praktische tools.

 

Een tipje van de sluier? Het begint met ‘nee’ zeggen. 

 

 

 

 

 

foto: cdd20-MYwtNqVjC7o-unsplash (1)


Reactie schrijven

Commentaren: 0