· 

Kappen nou!!!

Grensoverschrijdend gedrag en weerstand

Medewerkers die zich vol zelfvertrouwen staande houden in een situatie met grensoverschrijdend gedrag en/ of dit kunnen voorkomen. Dat is waar deze training omdraait! Best een uitdaging. Weerstand komt steeds vaker voor en soms is het lastig te bepalen wat je al dan niet accepteert. Met duidelijke richtlijnen en praktische handvatten vergroten we tijdens deze training het zelfvertrouwen en de weerbaarheid van medewerkers! 

 

Misschien heb je het al eens gemerkt?! Mensen worden steeds mondiger, en dat kan best moeilijk zijn. Want hoe ga je professioneel om met iemand die verbaal een grens over gaat? Dat is waar deze training ‘ Grensoverschrijdend gedrag en weerstand’ over gaat. 

 

foto Unsplash: Sarah Ardin

• Hoe voelt agressie?; 

• Op welke manier ga je met de drie belangrijkste vormen om?;

• Hoe kun je agressie voorkomen?;

• Wat kun je doen om het te de-escaleren?;

• Hoe ga je het contact aan?;

• Op welke manier spreek je mensen professioneel aan?;

• Waar ligt jouw grens en hoe of wanneer geef je dit aan?;

• Hoe ga je om met spanning en stress?;

• Op welke manier treed je op als derde partij in een agressieve situatie?;

• Op welke manier gebruik je non-verbale communicatie op een slimme manier?;

• Op welke manier luister je actief en laat je dit ook blijken?;