Een leven lang leuteren?

Ojeee, ben ik toch zomaar te druk om te schrijven.

Of zoals het dan verder gaat in de spetterende song van Andre van Duin

“Ayohee tegekyohee
Dat ken toch helemaal niet meer
Ayohee tegekyohee
Zo ken 'ie wel weer

 

Waar ben je dan druk mee? Mensen ontmoeten, beweging creëren binnen organisaties, het lijkt net werken. Zoals het hoort blijf ik zaken in mijn achterhoofd opslaan, kronkels die zich dan vormen om te schrijven. Vanmiddag mocht ik deze versie ontvangen.

 

Blijven we nou een leven lang leuteren? Of gaan we echt een leven lang leren, durven we ons te ontwikkelen en gaan we dan bewegen.

 

En soms heb je daar wat lef voor nodig, als mens en binnen een team of organisatie.

 

Laat ik daar nou een boek over hebben geschreven😉 Zomaar op de intercity snelweg in Enter kreeg ik een compliment over mijn boek. Trots deel ik deze post die ik vandaag mocht ontvangen.

 

Afgelopen vakantie in Italië genoten van het boek lef! Uiteraard begon het met gezonde nieuwsgierigheid naar wat oud-klasgenoot en oud-buur(t)vrouw me wilde tonen aan lef!! En het was zoals ik Ina een beetje ken hyperdepiep, gedreven, vol passie en een tikkie chaotisch. Maar tussen de regels door zag ik een lieve, warme vrouw die me ook heel open een kijkje van deze mooie binnenkant liet zien. Superleuke vakantie lectuur om in een fijne flow te komen #carpediem!! Thanks! Ria Heering-Veneklaas

 

Dus, waar lig je wakker van? Waar droom je van. Heb je Lef! Om het te delen? Stoppen met leuteren maar gaan doen! 

 

Bron:
Foto                     Prachtige tenen van Ria
You Tube            DARE