· 

Blijven trappen

Vanuit mijn autoruit gezien is het achteruit kijk spiegeltje nog altijd kleiner dan de weg die voor me ligt. Mijn verleden neem ik mee in mijn rugtas, die bekijk ik af en toe. En lach om de gekke keuzes die zijn gemaakt, de leuke momenten die zijn geweest. Maar de weg die voor me ligt is groter, hoe ga ik, waar komen? Vanuit mij Kia-Cedes een kans, mijn navigatiesysteem instellen, koers bepalen en gas laten opkomen, gas geven richting mijn eigen horizon.

 

Check jij nog weleens jouw koers als het gaat om het bereiken van je persoonlijke doelen of het omgaan met bepaalde uitdagingen?  Durf jij een blik in de spiegel te werpen, opkijken naar jezelf, durf je dat? Want daar heb je toch behoorlijk wat lef! Voor nodig.

 

En qua team, zitten jullie nog lekker op één lijn of gaan we het er vooral maar niet over hebben, wat een gehannes om elkaar heen. Een business plan wat nog wat handen en voeten mag gaan krijgen.

 

Gedoe in het team, meer geklets bij de koffiemachine dan in een vergadering. Waarom zijn we als team bij elkaar? We begeleiden leiders en team, van operationeel niveau tot in het MT. Met onze ervaring en expertise kunnen we samen bepalen wat voor jouw team of organisatie de beste aanpak is.


Wij creëren graag beweging aan de start van een nieuw team of meer beweging in bestaande teams, de trainers en coaches van Dare! verzorgen inspirerende teamtrainingen met resultaat. We werken vanuit authenticiteit en verbinding.

We gaan doelgericht aan de slag om de onderstroom van teams inzichtelijk te maken. Zaken die daarbij aan de revue passeren zijn: Wat is ons bestaansrecht, hoe hebben we de zaken georganiseerd, wat is de juiste dynamiek in het team en hoe hebben we invloed op de omgeving. De interactie in het team versterken en persoonlijk leiderschap ontwikkelen binnen de individu, samen een top prestatie neerzetten is het doel.

 

En uiteindelijk gaat om een beetje balans, fietsen, blijven doortrappen zonder zijwieltjes maar met iemand aan je zij. Een persoonlijke coach of teamontwikkelaar.
Alle beetjes helpen als jij/ jullie maar blijven doortrappen!

Bron:
Foto            Unsplash Boris Vladislav
You Tube      The Holstee Manifesto: Lifecycle video