Referenties

 

Onze opdrachtgevers en hun reacties

Ina is een energiek, commercieel gedreven people manager. Een onderneemster pur sang. Zij is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen voor de organisatie en haar team en weet mensen om zich heen daarvoor te inspireren en te enthousiasmeren. Door haar open houding, professionele kijk op zaken en haar gevoel voor humor is het altijd een feestje om met haar samen te werken.

 

It's really pleasant to work with Ina.
Each time you need her help or information, she is always available to take time in order to help you.
She is a really dynamic and determined person. And besides, she is a trustworthy person too.
Ina gives her best in her job, and makes it with passion.
Furthermore, Ina has confidence in her teams, that why she succeeds to federate them to achieve their goals.

 

Ina weet haar doel te bereiken zonder onnodige omwegen en op een creatieve onconventionele manier, gekenmerkt door nuchterheid en een goed geproportioneerde hoeveelheid humor. Haar volstrekte oprechtheid maakt je deelgenoot van haar doel. En ieder doel die ze wil bereiken haalt ze, linksom of rechtsom, want daar zijn doelen voor! Ik heb grote bewondering voor de weg die Ina heeft afgelegd en de volharding, toewijding en openheid die ze daarbij laat zien. Ina is een uitdaging, maar wel eentje die zijn vruchten afwerpt.

 

Ina is open for insights, leaves a positive impression with the listener, enables ignition of group spirit, is natural in expressing her gratefulness and has a magnetic effect on people.


And finally, I think that Ina has also a good potential of evolution for the future.