Wie

 

Maak kennis met ons team

 

en onze samenwerkingspartners

Ina Mennegat

De drijvende kracht achter Dare! is Ina Mennegat (1973). Zij is via Nyenrode opgeleid tot sprankelende leidinggevende. Haar  carrière begon zij als ondernemer binnen het familiebedrijf.  Om vervolgens in de leisure wereld diverse operationeel managementfuncties uit te voeren.

 

Gefascineerd door en nieuwsgierig naar het waarom van menselijk gedrag, succes en samenwerking specialiseerde zij zich op het gebied van teamleiderschap en (executive) coaching. Zij volgde diverse opleidingen bij de Verandermanagement, spiritueel leiderschap en de opleiding tot Bezielend Coach.

Ina werkt sinds 2018 als leiderschapscoach en -trainer vanuit het geloof dat ieder persoon en ieder team zichzelf kan overtreffen en verrassen door te werken vanuit persoonlijke waarden, positief beïnvloeden en daadwerkelijk de beweging te maken van denken en weten naar doen.

 

Haar relaties waarderen haar onder andere vanwege haar hoge gedrevenheid, pragmatisme, aanstekelijke energie en persoonlijke betrokkenheid

 

Bekijk hier haar LinkedIn profiel
https://www.linkedin.com/in/inamennegat/

 


Ina Mennegat:

Een kritische coach


Ik ben een rebelse trainer, (executive) coach, adviseur, projectmanager, (interim) directeur of manager. Vanuit deze rol begeleid ik organisaties, teams en individuen in veranderprocessen. Leiderschap is daarbij een van de belangrijkste pijlers. Eigen initiatief, het maken én naleven van afspraken en het realiseren van draagvlak zijn essentieel om een krachtige verandering en ontwikkeling van de organisatie te bewerkstelligen. 

Als verandermanager ben ik energiek, ondernemend en creatief met de focus op het resultaat. Ik breng veel energie, maar durf ook kritisch te zijn en je een spiegel voor te houden. Ik wil je helpen en inspireren om je leven een klein beetje beter te maken. Met betekenisvolle impact. En positieve energie stimuleren.

Voor succes zijn de pijlers relatie, taak en actie essentieel. Maar wat is jouw eigen rol?

 

Mijn missie: Organisatie in beweging brengen, succesvolle mensen nog succesvoller maken!

PARTNERS

 

11.000 executives wereldwijd hebben hun leiderschapseffectiviteit meetbaar verbeterd met Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching.

Als slechts één van de weinigen zijn wij door Marshall Goldsmith internationaal gecertificeerd in het Stakeholder Centered Coaching proces & Global Leader of the Future 360 assessment.