Mindful Run® Enter-Rijssen-Wierden

 Mindful Run® Enter

 

De cursussen van Mindful Run hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MINDER STRESS en MEER ENERGIE".

 

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen, dan is de 5-weekse Mindful Run cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent. Het voorkomen van een bore-out, burn-out?!

 

Wil jij liever wandelen? Dan is de Mindful Walk cursus geschikt voor jou. Op steeds meer locaties wordt een 5-weekse Mindful Walk cursus aangeboden, voor iedereen die liever wandelt of niet kan hardlopen.

 

En zoek je na de basiscursus meer verdieping, dan is de vervolgcursus een mooie volgende stap. Kijk eens naar onze introductiesessie.

Voorbeeld van een cursusdag

09:30 uur: Start cursus rustig inlopen of andere opwarmende oefeningen;

09:45 uur: Ademhalingstechnieken, Yoga en Core Stability oefeningen;

10:00 uur: Beter leren lopen, hardlopen als beleving, beter leren voelen;

10:20 uur: Hardloop kern specifiek gericht op diverse ademhalingstechnieken;

10:45 uur: Cooling down en Body-Scan;

11:00 uur: Einde training.

 

Resultaat

Meer energie door een betere ademhaling, betere focus, makkelijker lopen, beter kunnen ontspannen. Je hardloop carrière krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert. 

 

Kosten

De cursuskosten bedragen €95,– voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Voor een individuele cursus geldt een ander tarief.

 

5-Weekse cursus Mindful Run voor beginnende lopers (<5km)info 

Tijdens deze cursus gaan we hardlopen, of beter gezegd: harTlopen. Minder in het hoofd, meer vanuit het hart. In de groepscursus doe je niet je verhaal, maar ervaar je wat de verschillende lessen met je doen. En dat is voor iedereen anders. Je zult in deze vijf weken merken hoe goed hardlopen en mindfulness samengaan. De cursus is geschikt voor beginnende hardlopers of wanneer je zo nu en dan hardloopt, maar niet meer dan vijf kilometer. Deze veelzijdige cursus is gericht op bewegen zonder prestatiedruk, ademhalingstechnieken, looptechnieken, fun en meer energie! De cursus wordt op verschillende locaties binnen de gemeente Wierden en gemeente Rijssen georganiseerd.  

   

5-Weekse cursus Mindful Run voor geoefende lopers (>5km) info

De cursus voor geoefende lopers omvat hetzelfde programma als de cursus voor beginnende lopers, echter is de 5-weekse Mindful Run cursus voor geoefende hardlopers bedoeld voor mensen die regelmatig vijf kilometer of meer hardlopen. Deze cursus is onder andere ideaal wanneer je het plezier in je sport bent verloren, en graag weer met meer voldoening wilt hardlopen. Wil jij de voordelen ervaren van de juiste ademhaling, ook tijdens inspanning? Zodat je meer energie overhoudt, ook na een langere duurloop? Zelf heb ik ondervonden dat binnen de grenzen trainen mij meer energie en voldoening oplevert. En plezier. Wel zo belangrijk :-). In deze cursus leer jij dat ook. Een verademing, kan ik je vertellen. Het resultaat? Bewustwording, makkelijker lopen en meer energie! Geen zweverig gedoe, maar met beide benen op de grond.

 

 5-Weekse cursus Mindful Walk info 

Het programma van de Mindful Walk cursus is identiek aan de Mindful Run cursus. Het verschil spreekt voor zich: we gaan wandelen in plaats van hardlopen. De cursus is geschikt voor iedereen en vooral wanneer hardlopen niet jouw ding is. Wandelen is heerlijk en maakt in combinatie met de effectieve Mindful Run methode dat je loskomt van vaste denkpatronen en gewoonten.

 

Praktisch 

Alle 5-weekse cursussen bestaan uit 5 lessen van 1,5 uur per keer met elke week een ander thema.

 Nieuwe startdata:

 

MINDFUL RUN, beginnende lopers: Start vanaf woensdag 1 SEPTEMBER ( 8, 15, 22 EN 29 sept.). Tijd en locatie: 18.30- 20.00u, De Enterse Waarf, werfstraat 19 Enter. (locatie kan i.o. per keer wisselen). Kosten 95 voor de gehele cursus. Aanmelden

 

MINDFUL WALK, wanneer hardlopen niet jouw ding is: Start vanaf vrijdag 3 SEPTEMBER (10, 17, 24 sept & 1 okt.).
Tijd en locatie: 18:00-19.30, De Enterse Waarf, werfstraat 19 Enter. (locatie kan i.o. per keer wisselen).


MINDFUL RUN, beginnende lopers: Start vanaf zondag 12 SEPTEMBER  (19, 26 sept & 3 en 10 okt.) Tijd en locatie: 9:00- 10:30u, De Enterse Waarf, werfstraat 19 Enter. (locatie kan i.o. per keer wisselen). Kosten 95 voor de gehele cursus. Aanmelden

 

Kosten 95 voor de gehele cursus. Aanmelden

 

Ben jij een gevorderde hardloper omdat je regelmatig 5 kilometer of meer loopt? Klik hier en laat je gegevens achter. Geef je aan welke dag en tijdstip jouw voorkeur heeft? Ik laat je dan bij voldoende belangstelling weten wanneer een nieuwe cursus staat gepland.

Veelgestelde vragen over de cursussen 

Wordt de cursus vergoed voor de zorgverzekering? Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden Mindfulness cursussen. Zorg & Zekerheid vergoedt per 2018 50% van de 5-weekse cursus Mindful Walk en Mindful Run. 

 

Hoe werkt de betaling?
Je ontvangt de factuur nadat je je hebt aangemeld.

 

Ik weet niet welke cursus het beste bij me past, wat nu? Neem even contact op, dan kan ik je wat extra uitleg geven en dan stemmen we samen af welke cursus het beste bij je past.

 

Is deze cursus handig wanneer ik twijfel of een individueel coachingstraject bij mij past? Ja, zeker. Zo maak je kennis met de methode en ontdek jij of dit bij je past.

 

Meer vragen? Neem gerust contact met mij op:06 23 92 09 84