Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken?

 

 

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan 2021!

In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 13 t/m 17 september 2021. Denk dus eens na over jouw loopbaan of jouw team. Want het is van groot belang dat je werk doet dat bij je past. Waar je energie van krijgt. Je werkt tenslotte zo’n 90.000 uur van je leven. Iets om over na te denken. Wil jij persoonlijk advies over jouw loopbaan? Meer uit je medewerkers halen? 

 

Meld je dan bij ons aan.  Dare! werkt graag mee aan dit initiatief van Noloc.

 

Als gecertificeerde trainers/coaches geloven wij dat ieder mens en ieder team zichzelf kan overtreffen. En dat geloven we niet alleen. Dat weten we zeker. Met de juiste inzichten vanuit drijfveren en ‘onderstroom’ helpen we je graag op weg!

 

 

VOOR WIE

 

Voor werknemers

 

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Je zelfvertrouwen loopt een forse deuk op. We helpen je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft.

 

 

 

Voor werkgevers

 

Gemotiveerde medewerkers bepalen voor een groot deel het succes van een onderneming. Het is dus van groot belang de juiste mensen te vinden én te behouden. Wat zijn hierin de uitdagingen? Hoe houd je mensen gemotiveerd en betrokken? We denken graag met je mee!

 

 

Leven Lang Ontwikkelen

 

Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrière switch of eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing? Wat kun je als werkgever hierin bieden? Veel vragen waar we graag met je over sparren.

 

Meld je hier aan voor een gratis gesprek (van 45 minuten) tijdens de week van de loopbaan.

 


Geen plek in de agenda gevonden die past in je agenda, stuur me dan een mail of een bericht! 06- 23 92 09 84