Carrière Bootcamp

 

 

Regie over je loopbaan

Wil je een goed doordacht plan maken voor je loopbaan?

Wil je een goed doordacht plan maken voor je loopbaan? Aan de slag met jouw drijfveren, talenten, ambities en verlangens? Dan is de Carrière Bootcamp wat voor jou.
In 4 sessies maak je je complete loopbaanplan, gestart vanuit de basis, onder begeleiding van een ervaren loopbaancoach. Je onderzoekt je talenten en drijfveren, je energiebronnen waarden en natuurlijk je ambities. Deze koppel je aan je wensen, werkervaring en opleiding waardoor je een goed vervolg aan je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling kunt geven. 

Meer focus en zelf de regie in handen nemen?

Je wilt meer zelf sturing aan je loopbaan geven, jezelf beter kennen, weten wat je wilt om zo bewuster keuzes te kunnen maken én om dit helder te communiceren naar de buitenwereld. 

Je gaat je eigen verhaal op papier zetten, voorzien van elementen die voor jou belangrijk zijn. De reis van een held! Vervolgens ga je het aandacht geven en delen want mooie verhalen mag je delen!
Hiervoor hebben we het Carrière Bootcamp programma opgezet. In 4 sessies ga je aan de slag met je eigen toekomst. Tussen de sessies zit twee weken om de zaken concreter te maken, opdrachten maken en inspiratie, keuzes en feedback op je in laten werken. De beste manier om de toekomst te voorspellen is deze te creëren!

De Carrièrebootcamp in het kort

De eerste 2 sessies staan in het teken van het maken van je persoonlijke handtekening , met informatie over ‘Wie ben je? Wat kun je? en Wat wil je?’ De handtekening is de basis voor het vaststellen van je ambitie en loopbaandoelen. Daar komen vervolgens je verlangens, wensen, dromen bij in de derde sessie. De vierde sessie staat in het teken van personal branding, Social Media en netwerken.

We maken o.a. gebruik van:
Enneagram, interessetest
Carrière ankers
Levensverhaal
360° feedback
Reflecties op werk en loopbaan
Koerszoekende, speelse vragen
Humor, energie en ondernemerschap

Resultaat

Na de Carrière Bootcamp heb je:
- meer energie, lef! en zelfvertrouwen;
- je kent je talent, drijfveren en wat je ermee wilt;
- je ambities zijn helder; 
- het vermogen je ambities duidelijk over te brengen op anderen (je pitch);
- marktgerichtheid, binnen en buiten de organisatie, ondernemerschap;
- een plan voor je toekomst, op korte én lange termijn
- recht op een gelukkig leven

Kortom, je kan je navigatie systeem gaan inrichten, jouw weg naar succes!

Gratis vrijblijvende kennismaking en advies van circa 45 minuten

Loopbaanadvies voor particulieren
De meeste loopbaanadviestrajecten worden vergoed door de werkgever. Het gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling, vergoeding kan uit het budget opleiding of ontwikkeling komen. We ondersteunen je graag richting de communicatie met je werkgever.  We willen echter ook particulieren die op eigen initiatief en voor eigen rekening in staat stellen een professioneel loopbaanadviestraject te volgen. Wij moedigen zelfmanagement aan. Dat is het zelf de regie nemen over je loopbaan en continue werken aan employability, zo blijf je altijd aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt en word je minder afhankelijk van de werkgever. Voor particuliere trajecten kennen we aangepaste prijzen. De kosten voor coaching, loopbaanbegeleiding en training zijn vaak aftrekbaar van je belasting.

Stuur je vraag in via de link op onze website. Aanmelden en je kan aan de slag met je toekomst. Reageer snel want: Vol = vol!

Uitspraken deelnemers:
Voor mij ben je een coach die geïnteresseerd is naar wat mij drijft in m'n werk en in m'n leven. Door jou zit ik vol energie en ben ik weer gemotiveerd!

Ik kan niet anders zeggen dan dat de afgelopen weken voor mij zeer positief zijn geweest. Traindagen en 1 op 1 gesprekken.

Vrolijke en positieve aanpak

Humor en alles had genoeg aandacht

Wederzijds vertrouwen en respect, op naar ons succes!

·