Wandel coaching

Wandelcoaching is bewegen en coaching in de buitenlucht.

Stap voor stap

Stap voor stap werken wij aan jouw fysieke, mentale en emotionele herstel en daarna bouwt je je eigen kracht op. Dit doen wij om jou het maximale effect uit een wandelcoachsessie te laten halen. Deze effectieve aanpak zorgt voor gemakkelijke verandering op verschillende gebieden en bij diverse vraagstukken.

 

• zingeving

• stress en burn-out

• verlieservaringen

• relatie, gezin en familie

• loopbaan en werk

• persoonlijke ontwikkeling

 

Andere voorbeelden waarbij wandel coaching uitkomst biedt zijn:

• Je zit niet lekker in je vel, maar hebt niet helder wat de reden is.

• Je gaat voortdurend over je grenzen of laat over je grenzen gaan.

• Je wilt stappen in je leven zetten, maar haakt telkens af.

• Je wilt de regie weer over je leven nemen, maar weet niet hoe je dit doet.

• Je hebt grote dromen, maar mist structuur en daadkracht.

 

Zo zijn er nog meer voorbeelden te benoemen waarin wandelcoaching de manier is om meer ruimte, rust en lichtheid in je leven te ervaren.

 

Wandelcoaching is helder en effectief.

Een traject bestaat uit 5 sessies van 2 uur plus één terugkomsessie na 2 maanden. Voorafgaand aan het coachingstraject vindt een kennismakingsgesprek plaats om te zien of er een klik is.

Dit gesprek is altijd gratis.

 

Resultaat van het Wandelcoachtraject

 

☑ Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie.

☑ Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans.

☑ Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding

☑ De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken.

Daarom kiest je voor Wandelcoaching

☑ Onze aanpak is direct, duidelijk en actief

☑ Professionele begeleiding volgens de Mindful Run-Methode

☑ Nazorg programma's: U kunt na het coachings- traject deelnemen aan de 

      Mindful Run cursus. 

☑ Begeleiding van een ervaren gecertificeerd Mindful Run Wandelcoach.

 


Op basis van de intake wordt een passende offerte gemaakt. Ons particuliere tarief €75,-- per uur (excl. BTW)

Voor je werkgever maken we graag een offerte op maat. 

 

Ben jij toe aan een de volgende stap?  

 

Aarzel dan ook niet om je vraag te stellen via ons contactformulier. De eerste stap is dan gezet en je bent al op weg naar een meer gewenste situatie.

 

Een coachgesprek met humor;-)

Werkwijze

Zorgen voor verbindingen. Medewerkers, teams en leiders van organisaties meer bezieling geven. Opdat ze samen (weer) in beweging komen.

Dat is wat ik voor jou of je  organisatie kan betekenen.

Want beweging creëren doe ik al sinds mijn lagere school. Lees er meer over in mijn uitgebreide Bio zoals je op deze pagina meer dingen over mij kunt lezen. 

 

 

Expertise

• Provocatief therapeut

• Systeemtherapeut (familie opstellingen/ organisatie opstellingen)

• (Management)trainer

• Coach

• Kenniskliko & doorgeef luik

 


Waar wil je zitten. In de gewone bank of op het stoeltje voor hopeloze gevallen?

-provocatieve uitspraakMogelijkheden voor vergoeding

  • Vanuit een PGB-budget.
  • Vaak zijn werkgevers bereid om de kosten van de gesprekken te vergoeden in het kader van coaching en ontwikkeling.
  • Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden.
  • Soms passen de sessies binnen het budget van een re-integratietraject.

NIEUWSGIERIG?


 

Wil jij je eigen denken en vragen eens onderzoeken?
Kom dan in beweging!

 

Ervaringen:

“Met gemengde gevoelens ging ik naar de wandelcoachingsessie, maar ik heb genoten van de aanpak van Ina. Al die management ervaring van mij moet toch langzamerhand genoeg zijn, maar ik merkte, je stopt pas met leren als je de kist in stapt. Ina wist mij haarfijn met de nodige precisie het punt aan te geven waar ik – zonder het zelf door te hebben – terugviel in gedrag. En ze deed dat zonder modellen of andere shit. Gewoon mij aankijkend en mij de spiegel voorhouden. Een knappe prestatie en het resultaat is dat ik het nog iedere dag gebruik.”

-Vincent

 


Met het coachtraject hoopte ik te bereiken dat er rust in mijn hoofd zou komen en dat ik weer zou kunnen ontspannen. Al na twee gesprekken kon ik weer prima slapen en vond ik de rust om te ontspannen. De natuur heeft mij veel laten zien: dat het niet erg is om af en toe vast te houden indien nodig, maar dat loslaten ook kan ontspruiten tot iets nieuws. De rust heb ik terug gevonden. Als ik nu even stress ervaar of vast loopt trek ik mijn schoenen aan om het park in te gaan.

 

Voor mij werkt coaching in de natuur echt veel beter dan duf bij iemand aan het bureau. Je komt echt tot verbazende inzichten. De rem staat er niet op. Ik denk veel minder na over mijn antwoorden en reageer meer vanuit mijn gevoel. Soms zie ik al ik nu wandel iets bijzonders dat mij herinnert aan mijn coachgesprekken. Ook wel eens niet, maar dan merk ik toch dat ik relaxed ben geworden door de wandeling.

- Martijn

 


Wandelend gecoacht worden; heerlijk! Het in de vrije natuur lopen, nadenken, praten en bewust gemaakt worden van je omgeving, is een extra verrijking op de coaching zelf. De vrijheid die je in letterlijke zin ervaart, brengt gelijk al wat rust en vrede in je innerlijke vragen en problemen. Ina's coaching wordt daarbij gekenmerkt door enthousiasme en spontaniteit. Als coach is ze beknopt, helder, doelgericht en afgebakend. Al met al een ideaal recept voor goede coaching :-)!

 

Wandelend coachen is veel relaxter. Je loopt samen op, waardoor je meer gericht kan zijn op je eigen gedachtes en gevoelens dan dat er iemand tegenover je zit. Als iemand tegenover je zit richt je je meer op die ander. Door te wandelen kan je je focussen op jezelf. Doordat je je richt op de natuur kom je meer tot rust.

 

De vragen waren elke keer weer verrassend en maakten dat ik mijn gedachten goed op een rijtje kon zetten. Zo kreeg ik zelf inzicht in mijn denken, eventuele kronkels of valkuilen en kwam ook zelf weer tot oplossingen i.p.v. dat het voorgekauwd wordt. Soms ook niet verkeerd, maar ik denk dat doordat je zelf tot inzicht komt, je er ook meer aan hebt.

-Suzan


Het coaching traject heeft me rust gebracht. Door in de natuur te zijn en door de vragen van Ina kon ik de chaos in mijn denken gaan ontwarren en op een rijtje zetten. Zelfs daar ook een plekje aan geven. De metaforen uit de natuur, de opdrachten, maken dat je telkens weer na de coachgesprekken herinnerd wordt aan het geleerde, omdat de natuur constant om je heen blijft zijn. Ina leert je daar naar te blijven kijken.

 

Ik vind Ina een warm en hartelijk persoon.

Wij werken volgens de effectieve MR-methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht