· 

Mijn kabouter zonder harkje

Mijn fuck-off kabouter

Als je bij mij op de koffie komt dan staat er een rode f#ck off kabouter bij de voordeur. Kom maar langs als je durft.

 

Dit is zo’n leuk filmpje om je week met een frisse blik te starten.

 

Het idee achter deze methode is om jezelf niet langer schuldig te voelen over het maken van keuzes die voor jou belangrijk zijn. Het draait om het prioriteren van je eigen welzijn en geluk, zonder excuses of spijt. Met andere woorden, het gaat erom dat je jezelf toestaat om ‘nee’ te zeggen tegen dingen die je niet wilt doen, zonder je daar schuldig over te voelen. 😊

F#ck off🪼

 

 

BRON: The Magic of Not Giving a F*** | Sarah Knight | TEDxCoconutGrove

 

In veel (zorg)organisaties verdwijnt er energie en tijd in gebrekkige communicatie en strijdige belangen. Er is sprake van eilandjes en wij-zij-denken. Dat gaat direct ten koste van de klant en de te behalen resultaten. Bovendien heeft het een negatieve impact op ieders werkplezier en motivatie.

 

Goede samenwerking is daarom cruciaal. Ook al zijn ieders persoonlijke kwaliteiten nog zo goed, dat betekent nog niet dat het resultaat of de kwaliteit optimaal is. Inzicht in elkaars kwaliteiten en rollen is nodig. Net als goede communicatie, heldere taakverdeling en het managen van verwachtingen.

 

Met teamcoaching kan een groep professionals transformeren in een echt team. Een team dat in staat is om constructief om te gaan met conflicten en verschillende belangen. Een team dat elkaar op een positieve manier aanspreekt. Een team dat gezamenlijk verantwoordelijkheid neemt voor het beoogde resultaat en daar met energie en bevlogenheid aan werkt.

 

Bent je op zoek naar een programma dat zich uitsluitend richt op individuele en samenwerkende medewerkers?

 

 

"Eigenlijk doe ik niets anders dan de verbinding herstellen.”

 

Ruim vijftien jaar begeleid ik specialisten en leiders op het gebied van persoonlijk leiderschap en samenwerking. Wat mij drijft is de overtuiging dat gezonde, gelukkige en goed functionerende medewerkers cruciaal zijn voor onze organisaties. En dat aandacht voor de mens daarom heel hard nodig is. 

 

Ben je als leider of specialist op zoek naar meer innerlijke rust, meer energie en werkplezier?

 

Meer info:

 

 

Dare! brengt graag mens én organisatie in beweging!

 

Leiderschapscoaching bij Dare! is geen easy ride. In een vrijblijvende afspraak onderzoek je of mijn aanpak bij je past, en welke vorm van leiderschapscoaching aansluit bij jouw situatie.