· 

Ome Albert

Albert Einstein schreef ooit op een krijtbord:

 

9 x 1 = 9

9 x 2 = 18

9 x 3 = 27

9 x 4 = 36

9 x 5 = 45

9 x 6 = 54

9 x 7 = 63

9 x 8 = 72

9 x 9 = 81

9 x 10 = 91

 

Plotseling brak er chaos uit in de klas omdat Einstein een fout maakte. Uiteraard is het juiste antwoord op 9 × 10 niet 91. En al zijn studenten maakten hem belachelijk.

 

Einstein wachtte tot iedereen stil was en zei:

 

"Ondanks het feit dat ik negen problemen correct heb geanalyseerd, heeft niemand me gefeliciteerd. Maar toen ik één fout maakte, begon iedereen te lachen. Dit betekent dat zelfs als een persoon succesvol is, de samenleving zijn kleinste fout zal opmerken. En dat zullen ze leuk vinden. Dus laat kritiek je dromen niet vernietigen. De enige persoon die nooit een fout maakt, is iemand die niets doet."

 

foto: taton-moise-zWQ7zsBr5WU-unsplash

Activeer en benut het talent in jezelf!

Coaching is een persoonlijke begeleiding in een gelijkwaardige relatie. Dit kan zowel éen-op-één, als met meerdere mensen (bv bij conflicten) of met een team. Onze ervaren coaches ondersteunen en begeleiden jouw leerproces en zorgen dat je je ontwikkeldoelen behaald. Het doel van coaching is het vergroten van de mentale vitaliteit en daarmee de persoonlijke effectiviteit van de coachee.

 

Dare! biedt verschillende vormen van coaching aan zoals Profile Dynamics coaching, Personal coaching, Interventie coaching en Teamcoaching.

👉Voor iedereen een passende coaching

Wij werken met verschillende vormen van coaching, afhankelijk van de vraag en het doel. Op onderliggende pagina’s omschrijven we zo goed mogelijk de verschillende coachingsvormen.

 

Neem vooral persoonlijk contact met ons op om de mogelijkheden en vormen van coaching te bespreken.

 

 

 

'Mijn ervaring met de coach is uitstekend. In slechts enkele comfortabele en informele sessies kwamen we al gauw tot een helder geformuleerd doel waaraan ik zelfstandig verder kon werken.'

 

Meer informatie nodig of kennismaken?

Neem gerust contact met ons  of telefonisch 06- 23 92 09 84