· 

Waar liggen mijn krachten?

Tja, dan heb ik mezelf voorgenomen om op de 50 coachvragen die er zijn, deze in een blog te gaan beantwoorden. En dan kom ik op deze vraag. Waar liggen mijn krachten.

Mijn tekstschrijver Margreet krijgt er jeuk van het woord 'kracht-in je kracht staan'.  'Ina dat moet je niet doen, krijgen mensen de jeuk van.' Nou ja, goeie jeuk is soms zalig dus ik ga hier toch mee aan de slag en zal het onderweg wat stoer maken!

Care & Dare!

In je kracht staan houdt in dat je de dingen doet die bij je passen, die je kunt en waar je in gelooft, kortom dat je 'congruent' bent. Dat je dingen bereikt en vrede hebt met jezelf. En dat je soms dingen niet bereikt en nog steeds vrede hebt met jezelf.

Zo, dat is eruit maar hoe werkt dat dan voor jou?! Je hebt vast een paar dagen vrij om te reflecteren op het jaar. Het verlangen voor het nieuwe jaar en de beste versie van jezelf laten zien! Hoppa!

 

                                                                                                                                                                                                foto x-N4QTBfNQ8Nk-unsplash

Zin in 7 geniale tips, op weg naar nog meer kracht, spinazie eten kan altijd nog!

 

Weet je wat jou professioneel onderscheidt van anderen? Hier lees je in 7 tips hoe je kunt ontdekken waar je kracht ligt.

En lieve leider, heb jij er al over nagedacht hoe je het beste uit jezelf, je team en de organisatie gaat halen?!

Je hebt de gave om een enorm potentieel te ontwikkelen bij jezelf, je mensen en je organisatie door vertrouwen op te bouwen. Daarnaast veranderingen in gang te zetten en hier leiding aan te geven. Daarvoor heb je werkelijke verbinding nodig!

 

 

Caring & Daring

Jezelf maar zeker ook de mensen in je team een zetje geven, soms een schouderklopje, soms een duw (trap in de kont) in de goede richting!
Zorg dat je mensen geïnspireerd en gemotiveerd zijn.

 

 

Een mooi boek om nog even te ‘pakken’ tijdens deze dagen van niks en heel veel is Care to Dare!

Want heb jij je doelen al helder?
 Je kunt over inspirerende doelen praten. Maar het is nog heel wat anders om er straks mee aan de slag te gaan. Wees uitgesproken ambitieus en hoopvol over wat bereikt kan worden, maar zie ook in dat het werk en discipline vraagt om wezenlijke positieve impact te hebben. 

 

'Voordat je een leider bent, gaat succes volledig over jezelf ontwikkelen. Wanneer je een leider bent geworden, gaat succes volledig over het ontwikkelen van anderen.'
- Jack Welch

 

De 4 D’s van succes!

Denk na over de vier D’s van succes (Desire = verlangen, Discipline = discipline😉, Determination = vastberadenheid en Development = ontwikkeling). Denk bij het beantwoorden van deze vier vragen eens na over hoe serieus je bent in het bereiken van je doel!

 

  • Heb je echt verlangen – die brandende betrokkenheid en de focus – om je doel te bereiken
  • Ben je bereid de benodigde discipline om te slagen op te brengen? Wat ben je bereid op te offeren om zaken anders aan te pakken? Welke dagelijkse stappen ga je zetten?
  • Ben je vastberaden om door te gaan bij de eerste tegenslag? Hoe ga je om met mislukking en tegenslag onderweg?
  • Wie helpt je, daagt je uit en houdt je op het pad van je doorgaande ontwikkeling? Hoe ga je het succes vieren en hoe meet je je mijlpalen onderweg af?

Opdat jij in 2022! Er een feest van kan maken i.p.v. een kansloos filmpje schieten met je team😉

Service = selling

bron: you tube 

selling is service song (FUNNY !!!)